Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Dobry dzieki za spotkanie dobrze było was znowu zobaczyć ten zlot zapisuje w kalendarzu 1 na którym nie piłem i nie paliłem postaram się to nadrobić na następnym zlocie. Księdzu dzięki za organizacje. Do zobaczonka na jesieni.
Ja już też dojechał, dzięki Księdzu za organizacje. Miło was było znowu wszystkich zobaczyć ...Było wesoło jak zawsze ,bawiłem się przednio, do zobaczenia next time
Również dziękuję wszystkim za spotkanie, zlot zapamiętam jako najbardziej kulturalną i wszechstronną imprezę, można było zwiedzać, jeździć, pić, niepić, przyjechać czym się chce, odpoczywać.
Księdzu do tego mial gest i opłacił wszystkie muzea w okolicy i dziewczyny w balii
Ps. niepozdrawiam tego ***** co zawiesil okap nad ogniskiem, dzwon wybijał równo co 15 minut.
Ja również dziękuję za spotkanie! Teraz odliczamy czas do jesiennego ?
Ze spraw organizacyjnych zostało ze składek 246zł do przepicia na następnym zlocie ?
IMG_20250518_095856_146.jpg
Super było...tym bardziej że nie było mnie jesienią. Pogoda , choć prognozy świadczyły o czymś innym , to i tak nas w miarę oszczędziła. Choć na powrocie złapało mnie w połowie drogi że kondona zakładałem. Dzięki Księdzu za ogarnięcie. Patrząc na fotkę i jak plotkowały panny obok .... zjazd integracyjny oddziałów geriatrycznych i psychiatrycznych organizowany przez antyklub AA...heheheh
Pozdrawiam i do jesieni
Komentarz