Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

słuchajcie, muszę wiedzieć, o której chcecie ruszać w sobotę rano z trasami, bo tak też się pojawię, dopiero w piątek w nocy wracam do Wawy i nie dam rady od razu spakować się i wyjechać do Was i jeszcze jechać po nocy.

10.00 rano być?

Komentarz

Być!!!

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
      Zarys przebiegu spotkania : (modyfikowany w zależności od rozwoju sytuacji)

Piątek.
      -kto może i ma czas przyjeżdża
      -dyslokacja uczestników
      -wieczorne pogaduchy .....

Sobota:
      -staramy się obudzić.....
      -kto nie dojechał w piątek przywozi świeże pieczywko.....
      -jeżeli próba pobudki się powiedzie to ok. 9-10 startujemy
      -traska w wersji "lekkie szuterki" jest mocno ambitna ... ale będzie modyfikowana w zależności od potrzeb,chęci,czasu i preferencji uczestników
      -traska turystyczna ... to już Tomek decyduje...
      - "jak wrócimy ....to będziemy"
      -wieczorna spokojna degustacja .... pod lipą przy ognisku ...
      -?
      -?
      - co dalej... tego nie wie nikt...

Niedziela
      - pewnie pojawią się jakieś pomysły ....

Pragnę zaznaczyć że jest to spotkanko bez sztywnych ram czasowych,programowych i obyczajowych

W przypadku spóźnienia :
      1.zostajesz na miejscu z Junakiem który ma gotować .... coś
      2.dołączasz na trasie - gdzie? -miejsce nie do przewidzenia np.tu http://maps.google.pl/maps?q=%C5%81y...5%81ysica&z=13
      Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

1.zostajesz na miejscu z Junakiem który ma gotować .... coś
        Wodę?
        hominis est errare, insipientis in errore perseverare
        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Ciekawe jak będzie z pogodą. Odczyty o zwiedzanych miejscach już przygotowane
          Sporo chętnych się zgłosiło. Mam nadzieję że pogoda siędo weekendu zmieni.

Komentarz

Pogoda jest ok:

Weather Underground provides local & long-range weather forecasts, weather reports, maps & tropical weather conditions for locations worldwide
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Ja niestety odpadam

Poniżej uaktualniona lista:

1. ArturS + Madzia - ja namiot/pod drzewem/gdzie popadnie+off, Madzia pod dachem+trasa turystyczna
              2 Janas_WaWa
              3. mOtOrynka - nadal trasa turystyczna
              4. Miało być tak: (MarioM06 - nocleg obojętne gdzie , OFFik koniecznie)
              5. robkri - ja koniecznie na tarasie lub namiot i OFF
              6. Sowizdrzał + Sowizdrzalątko - nocleg pod dachem pliss, trasa turystyczna
              7. Renia + AdamB - nocleg w namiocie, trasa turystyczna
              8. Marianxtz
              9. mario_xt600 + młody kimnę pod drzewem w namiocie.
              10. kate - nocleg bylegdzie oby w ramach niskiego budżetu może być pod chmurką lub pod daszkiem ( namiotu brak, ale jest pałatka wojskowa )
              11. JACU nocleg + OFFFFFF
              12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach.
              13. pyton33 - nocleg budżetowy, jeżeli będzie możliwość to pod dachem, jak miejsca brak to biorę namiot. Trasa ze względu na opony i kiepskie umiejętności terenowe kierownika raczej turystyczna, choć kto wie może ułańska fantazja dojdzie do głosu.
              14.Darti - namiot
              15. Bartas + Karola, wsio zależne od pogody i kilku innych czynników, trasa turystyczna, wigwam przecieka, chętnie gdzieś pod dachem, materace i śpiwory są.
              16. gutek37 - jak się da to pod dachem, namiotu brak,śpiwór w posiadaniu - trasa turystyczna
              17. rootolf - jak uda mi się wyrobić z pracą na 90% jestem - namiot, trasa turystyczna
              Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

Leci ktoś gdzieś już w czwartek? Np na jurę, kimanie i do Czeczenowa?
                sigpic
                "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

no to se z rana jadę pomieszkać do Małopolski,a w piątek na "latające siekiery"
                  Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
                    Wodę?
                    hahahhahahhahahhahahahhahaha:::D:

Komentarz

zróbmy może liste kto skąd leci i kiedy żeby jakoś się zgrać...

Komentarz

W okolicy są trzy miejscowości o nazwie Celiny
                        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Hej, ktoś mi może powiedzieć jak objechać Stolycę bo mecz otwarcia skutecznie ją unieruchomi

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                            W okolicy są trzy miejscowości o nazwie Celiny
                            Rootolf, Celiny koło Bodzentyna
                            podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                              Hej, ktoś mi może powiedzieć jak objechać Stolycę bo mecz otwarcia skutecznie ją unieruchomi
                              Np. tak: https://mapy.google.pl/maps?saddr=Ko...ia=1,2&t=m&z=8
                              albo tak:https://mapy.google.pl/maps?saddr=Ko...a=1,2&t=m&z=10

Pozdr.
                              Sowizdrzał
                              KTM 750 6T
                              Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Jeszcze raz dokładna lokalizacja dziupli : http://g.co/maps/pvb4g

Jeżeli ktoś będzie korzystał z AM to docierając od zachodu i południa proponuję przełączyć AM na "trasę optymalną" ponieważ "trasa krótka" zaprowadzi w miejsca bardzo fajne ale nieprzejezdne dla załadowanego motocykla i w dodatku objęte zakazem poruszania się - dotyczy AM z 2010 - nie wiem jak nowsze.

Co do ekwipunku - potrzebne będą śpiwory resztę powinno dać się ogarnąć

Robkri - jak śfagier jeździ z Olsztyna to często tą traską http://goo.gl/maps/vaSo z tym że jest to traska wolniejsza ale za to ciekawsza
                                Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

Pracuję...
                                X