Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

1. ArturS + Madzia - ja namiot/pod drzewem/gdzie popadnie+off, Madzia pod dachem+trasa turystyczna
    2 Janas_WaWa
    3. mOtOrynka - nadal trasa turystyczna
    4. Miało być tak: (MarioM06 - nocleg obojętne gdzie , OFFik koniecznie)
    5. robkri - ja koniecznie na tarasie lub namiot i OFF
    6. Sowizdrzał + Sowizdrzalątko - nocleg pod dachem pliss, trasa turystyczna
    7. Renia + AdamB - nocleg w namiocie, trasa turystyczna
    8. Marianxtz
    9. mario_xt600 + młody kimnę pod drzewem w namiocie.
    10. kate - nocleg bylegdzie oby w ramach niskiego budżetu może być pod chmurką lub pod daszkiem ( namiotu brak, ale jest pałatka wojskowa )
    11. JACU nocleg + OFFFFFF
    12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach.
    13. pyton33 - nocleg budżetowy, jeżeli będzie możliwość to pod dachem, jak miejsca brak to biorę namiot. Trasa ze względu na opony i kiepskie umiejętności terenowe kierownika raczej turystyczna, choć kto wie może ułańska fantazja dojdzie do głosu.
    14.Darti - namiot
    15. Bartas + Karola, wsio zależne od pogody i kilku innych czynników, trasa turystyczna, wigwam przecieka, chętnie gdzieś pod dachem, materace i śpiwory są.
    16. gutek37 - jak się da to pod dachem, namiotu brak,śpiwór w posiadaniu - trasa turystyczna
    17. rootolf - jak uda mi się wyrobić z pracą na 90% jestem - namiot, trasa turystyczna
    18. AruniA_CK - off i śpiwór namiotu brak wiec oby nie padało
    Ostatnio edytowany przez AruniA_CK; 2770.
    sigpic
    http://www.facebook.com/arek.monski

Komentarz

1. ArturS + Madzia - ja namiot/pod drzewem/gdzie popadnie+off, Madzia pod dachem+trasa turystyczna
      2 Janas_WaWa
      3. mOtOrynka - nadal trasa turystyczna
      4. Miało być tak: (MarioM06 - nocleg obojętne gdzie , OFFik koniecznie)
      5. robkri - ja koniecznie na tarasie lub namiot i OFF
      6. Sowizdrzał + Sowizdrzalątko - nocleg pod dachem pliss, trasa turystyczna
      7. Renia + AdamB - nocleg w namiocie, trasa turystyczna
      8. Marianxtz
      9. mario_xt600 + młody kimnę pod drzewem w namiocie.
      10. kate - nocleg bylegdzie oby w ramach niskiego budżetu może być pod chmurką lub pod daszkiem ( namiotu brak, ale jest pałatka wojskowa )
      11. JACU nocleg + OFFFFFF
      12. erwinw - na 99%, namiot, trasa..... turystyczna? Żartowałem Piszę się na tę po gorszych drogach.
      13. pyton33 - nocleg budżetowy, jeżeli będzie możliwość to pod dachem, jak miejsca brak to biorę namiot. Trasa ze względu na opony i kiepskie umiejętności terenowe kierownika raczej turystyczna, choć kto wie może ułańska fantazja dojdzie do głosu.
      14.Darti - namiot
      15. Bartas + Karola, wsio zależne od pogody i kilku innych czynników, trasa turystyczna, wigwam przecieka, chętnie gdzieś pod dachem, materace i śpiwory są.
      16. gutek37 - jak się da to pod dachem, namiotu brak,śpiwór w posiadaniu - trasa turystyczna
      17. rootolf - jak uda mi się wyrobić z pracą na 90% jestem - namiot, trasa turystyczna
      18. AruniA_CK - off i śpiwór namiotu brak wiec oby nie padało
      19.remartus - sobota, trasa raczej zależy od pogody ,śpiwór, byle nie w mrowisku

Komentarz

K...a mać jeszcze kapeć z tyłu się trafił, gwoździa złapałem.

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
          K...a mać jeszcze kapeć z tyłu się trafił, gwoździa złapałem.
          Ja jutro jadę bez zapasowych dętek, więc w razie problemu będę wydzwaniał błagając o pomoc

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
            Ja jutro jadę bez zapasowych dętek, więc w razie problemu będę wydzwaniał błagając o pomoc
            Ty się ciesz cwaniaczku ze jedziesz na 2 moto
            sigpic

Komentarz

Napiszcie proszę - kto dociera w sobotę rano?
              Tak żeby było wiadomo na kogo mamy czekać

Kate - sobota rano (w takim razie dostarczasz świeże pieczywko na śniadanie )

Komentarz

Ja z Madzią będę jutro ok południa.

Komentarz

My sobie jednak darujemy z uwagi na zapowiadane niekorzystne warunki atmosferyczne.
                  Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.
                  sigpic
                  "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

ja z Darkiem (darti) dojechaliśmy bez żadnych przygód do Czeczenowskiej leśniczówki, pogoda super, cisza spokój jednym słowem jest git poza małą awarią mojej Tereski. pozdrawiamy wszystkich i czekamy z niecierpliwością

PS. drzewo narąbane vodka się już chłodzi

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                      Napiszcie proszę - kto dociera w sobotę rano?
                      Tak żeby było wiadomo na kogo mamy czekać
                      A nas z Danusią prognozy pogody porządnie wystraszyły. Jeszcze zastanawiamy się
                      nad samochodem, ale nie czekajcie na nas w sobotę.
                      Sowizdrzał
                      KTM 750 6T
                      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

gdyby ktoś leciał z / lub przez okolic Warszawy dajcie znać tel 511 171 125

Komentarz

Z przyczyn nie pogodowych ale nie zależnych ode mnie nie pojawię się niestety, bawcie się dobrze i wspomnijcie dobrym słowem spożywając wódżitsu, tódzież inne napitki

Komentarz

lecacy z Kielc moze bysmy tak razem?
                            sigpic

Komentarz

Leci ktoś ze śląska ? Jakby coś zostawiam nr 515 902 375 Grzesiek

Komentarz

Ja przyjadę w sobotę rano.
                                Poczekajcie na mnie ci co jadą na trasę turystyczną
                                Bo potem was nie dogonię

Ale będę wcześnie.

Trudno będzie się umówić na wspólny wyjazd z Kielc bo do Bodzentyna blisko i czekać na siebie wyszło by pewnie długo w porównaniu do jazdy.
                                Pewnie ok 8mej wyjadę i jeszcze będę tankował.
                                Ha to już będzie jak nic trzeci-czwarty wyjazd tenerą z garażu w tym sezonie, nie ma to jak być mototurystą Szkoda że 660 nie ma jeszcze trochę większego zbiornika, mógłbym wtedy tankować raz na pół roku.

Komentarz

Pracuję...
                                X