Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świętokrzyskie dziczenie 9,10-06-2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez kowal73 Zobacz posta
    Ale była balanga....................

Dobra ,dobra ja teraz potrzebuję jakiegoś psiego psychologa który pomoże tym biedakom wyjść z nałogu .....

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
      -naszyjnik z serduszkami na rzemyku
      -szczotka do włosów niebieska (mała)
      Do szczotki i naszyjnika od Cioci Motorynki przyznaje się moja Córuchna....

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
      To skoro tak fajnie bylo, to moze powtorzymy swietokrzyskie ))
      TAK!! TAK !! TAK!!

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
      Podlizujcie się to moze dam wam miejscowke w campingu
      moze byc ok 13-15 lipca
      Tydzien wcześniej, bo 14-go rusza SZARPANINA 2012 PLSS PLISSS
      Ostatnio edytowany przez sowizdrzal; 369.
      Sowizdrzał
      KTM 750 6T
      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Ja również przyłączę się do tych wszystkich serdecznych podziękowań! Było super! Celiny są boskie ale to już wiedziałam... a że towarzycho z XTZ równie świetne właśnie się przekonałam!
        Dzięki Ci o wielki Czeczenie za imprezkę, wikt, opierunek i podwózkę do Suchedniowa Brak sił świadczył tylko o tym, że impreza się udała

Czeczen: Pamięć mam dobrą ale krótką - zapomniałam się odezwać w sprawie szczeniaka, mam nadzieję, że znalazły dobry dom

Pozdrawiam
        Baśka - Ruda
        Potrzeba włóczęgi wchodzi w krew. O, wiem dobrze, od dawna mam tę truciznę w żyłach.
        [Mój chłopak, motor i ja, Halina Korolec-Bujakowska]

Komentarz

Ogromne podziękowania Czeczenowi z całokształt Super spanko, garaż dla moto super wypas ognicho no i generalnie wszystko. Podziękowania dla Tomura za poprowadzenie trasy turystycznej (100% przewodnik ) Zlot na Szóstkę

Komentarz

wiadomo coś na temat filmiku z offa gdzie kręcił kolega z xt

Komentarz

Panie i Panowie!!!

Dziś spotkało mnie coś co wywołało ciężki szok ....

Otrzymałem dziś wspaniały prezent od uczestników "Świętokrzyskiego dziczenia" - prezent drogi i dla mnie nieoczekiwany .... i wspaniały dyplom
              Jestem wszystkim baaaaaaaaaaaardzo wdzięczny i równie mocno zakłopotany - ponieważ nie zrobiłem niczego nadzwyczajnego - zwykłe spontaniczne spotkanie
              Prezent który otrzymałem pozwoli mi na lepsze przygotowanie motocykla do wyjazdów w gronie świetnej ekipy XTZclubu i obiecuję : to spotkanie nie było tylko pierwszy i ostatnim ale mam nadzieję ze przy Waszym udziale stanie się cyklicznym spotkaniem ludzi którzy potrafią się dobrze bawić pomimo kiepskich warunków i marnej organizacji ...
              Na następnym spotkaniu obiecuję że nazwa Świętokrzyskie DZICZENIE będzie miała swoje podstawy nie tylko w teorii - innymi słowy - będzie dzik świętokrzyski z rusztu

Jeszcze raz DZIĘKUJĘ BARDZO !!!

Komentarz

Za co dziękujesz? Pewnie za te KTMy na dole dyplomu
                hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

No i już wiemy, jak Przemkowi zrobić dobrze łańcuchem i zębatką
                  Sowizdrzał
                  KTM 750 6T
                  Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
                    Za co dziękujesz? Pewnie za te KTMy na dole dyplomu
                    Na dyplomie nie ma KTM-ów, tylko YZE 750T
                    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                      Na dyplomie nie ma KTM-ów, tylko YZE 750T
                      http://www.rallye-tenere.net/Bilder/Comic/YZE750T.jpg
                      tego już nie produkują więc to są KTM'y
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                        tego już nie produkują więc to są KTM'y
                        Raczej chylę się ku teorii, że wygląd KTM-ów został skopiowany z YZE
                        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Jak dla mnie mogłyby to być rowery...
                          Najważniejsze jest to że patrząc na ten dyplomik przypominają się ludzie którzy stworzyli tak fajny klimacik - dzięki

P.S. to raczej nie katondony .... bo są w ruchu !!! - co nie jest naturalne dla kat....

Komentarz

W taki razie jak zdrowie pozwoli to piszemy się na następne "dziczenie" może już w pełnym wymiarze godzin
                            Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

nic nie mam do dodania już powiedziano wszystko -powtórka

Komentarz

Pracuję...
                              X