Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Świetokrzyskie cz. II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Rozwiązaniem jest szukanie coraz to nowych przepraw na Nidzie
    Kaśka - jak to "plastiki po południu" ??? - koleżanki muszą być obecne podczas kąpieli .... frekwencja wzrośnie błyskawicznie ...

Komentarz

1. Sobczaq
      2. Sowizdrzał (ew. +1, zależy od pogody).
      3. remartus
      4.erwinw (tak na 75%)wyjazd szutrem z Waw piątek rano
      5. Mazzi - wyjazd szutrem z Waw piątek rano
      6. fxrider (jak pomarańcza wcześniej nie wybuchni) -wybuchła ... czekamy na wieści
      7. Kamilltee - z Łodzi - w piątek
      8. Laguna - jw
      9. qbalon - z Piaseczna - na 90% dołączam do Sobczaq'a - celujemy na spotkanie o 17:00 na stacji bodajże Łukoil w Łazach

A dalej spokojnie, bez napinki jedziemy na miejsce
      Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.

Komentarz

Witam
        Mam pytanie jestem z łodzi czytam o waszym wyjeździe w Świętokrzyskie jak myślicie jako nowy mógłbym się tam wybrać czy jest to grono starych znajomych - nie chce zrobić jakiejś kichy

Pozdro R@dek

Komentarz

Odpowiem w imieniu gospodyni .... (myślę że się nie obrazi)
          Ty nie pytaj- Ty odpalaj maszynę,pakuj namiocik i wiooooo!!!

P.S. - myślę że gospodyni nie pogardzi wpisowym w postaci

Komentarz

Witam
            Jeśli tak to super - A o wpisowym nie zapomnę
            P.S
            jeszcze jaki namiar na do cel miejsce

Komentarz

Zamieszczone przez R@dek Zobacz posta
              Witam
              Jeśli tak to super - A o wpisowym nie zapomnę
              P.S
              jeszcze jaki namiar na do cel miejsce
              Jest w tym poście:
              "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez R@dek Zobacz posta
                Witam
                Mam pytanie jestem z łodzi czytam o waszym wyjeździe w Świętokrzyskie jak myślicie jako nowy mógłbym się tam wybrać czy jest to grono starych znajomych - nie chce zrobić jakiejś kichy

Pozdro R@dek
                ruszamy jutro z Pabianic około 15.00
                ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez qbalon Zobacz posta
                  1. Sobczaq
                  2. Sowizdrzał (ew. +1, zależy od pogody).
                  3. remartus
                  4.erwinw (tak na 75%)wyjazd szutrem z Waw piątek rano
                  5. Mazzi - wyjazd szutrem z Waw piątek rano
                  6. fxrider (jak pomarańcza wcześniej nie wybuchni) -wybuchła ... czekamy na wieści
                  7. Kamilltee - z Łodzi - w piątek
                  8. Laguna - jw
                  9. qbalon - z Piaseczna - na 90% dołączam do Sobczaq'a - celujemy na spotkanie o 17:00 na stacji bodajże Łukoil w Łazach
                  Niestety, muszę odpuscić. Szkoda
                  Sowizdrzał
                  KTM 750 6T
                  Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Pewnie ze mozna Radzio, ale wpisowe kazdy zesoba musi miec

CZECZEN - juz ja cie miotla pogonie

Adam - no jak mozesz, piotrus nie bedzie mial sie z kim bawic

rrrranny ale jest gorac, ide dalej rozkladac namiot

Komentarz

I znowu pijaństwo chyba mnie namówiliście hehe namota trzeba brac ze soba??

Komentarz

Robimy popas w Smykowie na stacji, bedziemy przed 18.00

Komentarz

Impreza rozwija się planowo...
                          Dzisiejsza traska wyszła całkiem sympatyczna
                          Jest wesoło ... pozdrowionka

Komentarz

Wielkie podziękowania dla Motorynki za organizację . Tomur traska turystyczna była bardzo fajna ,też wielkie dzięki. Ogólnie było super,mega i wogóle.

Komentarz

Bardzo podobała mi się ta impreza choć nie mogłem długo zostać.
                              Świetnym przerywnikiem było pływanie ma bazie u Kaśki a "turyści" pływali również w Nidzie.
                              Sam nie spodziewałem się że jest tam takie fajne do pływania-szersze zakole z łachą idealnego piasku.

Pogoda też dopisała, nie padało i nie było zimno, nie wiem dlaczego niektórzy narzekali na gorąc nie porobiłem przez to fotek bo trudno było się zatrzymać.

Trochę zaskoczyło mnie że prawie wszyscy pojechali na trasę off, a poprzednio na imprezie u Czeczena było po połowie.
                              A teraz ta trasa "turystyczna" była z minimalną ilością zwiedzania i prowadziła przez polne kamieniste drogi przez górki. Dość terenowa tyle że powoli.
                              Wcześniej u Czeczena turystyka była mocno asfaltowa i ze zwiedzaniem.

Swoją drogą szok jak sprawnie Kaśka i Safi dawali na ciężkich szosowych maszynach po miedzach wzdłuż Nidy i kamienistych zjazdach.

Na ostatnie największe wzgórza zostało nas trzech, i w takiej malej grupie na podobnych maszynach jedzie się luzacko.

Przyjemna impreza, dzięki za organizację!

PS
                              Noże jesienią coś zorganizuję żeby włączyć się w nową tradycją świętokrzyskich spotkań.

Komentarz

Super spotkanie! Podziekowania dla MOtOrynki za baze, basen, i pogode ( w tym pogode ducha ). Podziw dla Safiego co nawet kredensem sie ofu nie boi, Czeczena za pokazanie Crosiakom ze ST daje rade, Tomurowi za przewozke Uralem! i szlaki turystyczne na ktorych mozna sie bylo porozgladac I bylo widac cos wiecej niz kurz - dla Szpaka I jego kolegi za inspiracje Tenere Military _ I dla wszystkich pozostalych za rozmowy, I klimat

Komentarz

Pracuję...
                                X