Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Junak to moja propozycja moze byc 1 września moze być 7
7 myślę jest ok, niech się reszta wypowie i osoba która się tego podejmie, w Wilkasach Robert wszystko ogarniał a tu to nie wiem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Z numeracją coś nieteges Nawet nie wliczając Wilkas.
yyy, to znaczy który teraz by był?
Tak czy owak maszyna biurokratyczna ruszyła, więc może być ciężko to odwrócić
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Ten byłby skromnie licząc V - wychodzi, że od 2008 co roku jakiś jest
Zlotów PL-CZ-SK bym nie liczył, bo to międzynarodowe, jeżeli za zloty klubowe będziemy brali np ogniska u Bartasa, to nie dojdziemy do ładu, bo tego trochę było. Proponuję je nazywać spotkaniami.
I tu zaczyna się problem, co jest spotkaniem, a co jest zlotem. Zlot na pewno jest spotkaniem, ale już spotkanie nie musi być zlotem
Może przyjmiemy jakąś ilość osób od której będzie zlot, a poniżej to spotkanie?
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Ja we wrześniu raczej bankowo nie dam rady, ale z tego co pisaliśmy miało być bliżej poludnia by zaprosić Czechów i Słowaków, a wy znowu chcecie wywalić mi 700 w jedną stronę a im to już dopiero
Komentarz