Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

III spotkanie klubowe - 7,8,9 września

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Mię pasuje odkąd Czeczen, Erwin i Jani tam pojechali potopili sprzęty a potem pokazali zdjęcia i filmy. Ja będę na stówę nic mnie nie odwiedzie.

Komentarz

To może założyć ankietę z terminem? Jak z innymi weekendami we wrześniu jeśli chodzi o miejsce? Czy tylko ta data jest wolna, jeśli tak to trzeba zacząć się zastanawiać
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Ja też się piszę.
        Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

Wchodzę

Komentarz

Obecny. Pewnie z plecaczkiem

Komentarz

GUGNY to mała, wyludniona wioska zagubiona wśród bagien w środku Biebrzańskiego Parku Narodowego.... czeka Cię cisza i spokój... rzadkie gatunki ptaków ...podglądać zwierzęta np. łosie, wilki.... przyrody..., krajobrazy..., pejzaże..., kolory....

pomysł ze spotkaniem jak najbardziej trafiony... tylko czy pasuje tam ta ilość decybeli z TERESEK i gorąca krew forumowiczów tak się zastanawiam hmmm...

Komentarz

A co, im tez sie cos od zycia nalezy
                Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                  A co, im tez sie cos od zycia nalezy
                  Dokładnie
                  niech poznają trochę ludzi a nie ciągle na tym odludnym miejscu siedzą
                  druga sprawa przecież nikt nie będzie jeździł im po podwórku tylko po lesie a że gospodarz dysponuje odpowiednią wiedzą gdzie można jeździć to trasa krajoznawcza murowana
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  sigpic

Komentarz

To idealnie 7,8,9 września robimy zlocik na zakończenie wakacji bez ankiet mi tu proszę Normalnie jak człowiek picie wody tłoczenie browarków.

Komentarz

lecimy z listą .... muszę coś powiedzieć właścicielom agroturystyki - ile osób,jakie spanie , co z żarciem ...

Myślę że sobotnia kolacyjka (obiadokolacja) byłaby wskazana + jakieś ogniskowo-grillowe sprawy ... ?

Komentarz

Pierwszy, pierwszy
                        1. robkri, spanie podwórkowe

Komentarz

wstępnie się piszę. pierwsza połowa września jest u mnie napięta. aż szkoda.
                          no ale może coś się zmieni... może np. moto

Komentarz

Radek przesuń sobie to napięcie na październik i przybywajcie z Anetą.

Komentarz

2. Sobczaq - spanie podwórkowe
                              Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

2. Sobczaq - spanie podwórkowe
                                3. marcinjunak - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja.
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X