Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

III spotkanie klubowe - 7,8,9 września

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja mysle po powrocie zrobic impreze klubową ale to pewnie listopad grudzien na stanisławce niezaleznie od pogody głownie spotkać się i poimprezować, off przy okazji jak sie da, ale to pewnie bedzie kolejna impreza
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

To nie jest zlot tylko 3cie spotkanie klubowe

Zlot na pewno będzie w nast roku na południu a to spotkanie wrześniowe nad biebrzą jak pisał wcześniej czeczen,
      proponuje zmianę tematu na spotkanie żeby nie było niedomówień
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Myslalem, zeby przyjechac ale 740km odstraszylo troche No chyba, ze SV-ka przylece
        ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

A co jest nie tak w przejechaniu 740km na teresie?
          hominis est errare, insipientis in errore perseverare
          Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Nie nic Na SV-ce takie trasy to robilem w jeden dzien, a na Teresie jeszcze nie. W podobnym czasie mam juz dwa zloty po 500-700km w jedna manke i nie wiem czy wytrzymam trzeci

Kamyk
            ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

To nie jest zlot tylko 3cie spotkanie klubowe
              a to w takim układzie robi różnicę

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                Ja we wrześniu raczej bankowo nie dam rady, ale z tego co pisaliśmy miało być bliżej poludnia by zaprosić Czechów i Słowaków, a wy znowu chcecie wywalić mi 700 w jedną stronę a im to już dopiero
                Udam że nie czytałem w/w postu
                Możesz zapomnieć że oni się ruszą. Zauważyłem że bardzo się leniwi robią i na 90% nie dolecą.

Komentarz

Oddzielmy spotkania klubowe od zlotów PL+CZ+SK - to dwie inne sprawy - Zlot będzie prawdopodobnie w czerwcu przyszłego roku i zlokalizowany zostanie blisko południowych granic.
                  Co do jesiennego spotkania klubowego nad Biebrzą to jutro zadzwonię do szefa gospodarstwa w Gugnach z pytaniem o wolne terminy,ceny i warunki pobytu ( wiem że jest ok 40 miejsc noclegowych w pokojach i sporo miejsca na namioty) - jak tylko uzyskam informację - powiadomię i wtedy będzie można podjąć decyzję - czy Biebrza czy też miejsce bardziej "wyśrodkowane"

Komentarz

Aneta nie może się doczekać

Komentarz

Miejscówka bardzo fajna. Ławy ze stołami pod zadaszeniem koło ogniska. Palenisko ze spuszczanym grillem i w ogóle jest zaje...
                      A nawet jak by pogoda nie dopisała to jest sala ze stołami i kominkiem na której wszyscy się pomieścimy
                      ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Troszkę późno sobie przypomniałem że .... dzwoniłem i rozmawiałem z właścicielką...

Wolny termin - 7,8,9 - wrzesień 2012

Nocleg - 40 pln od głowy (pokoje 2-3-4 osobowe) , miejsc 38 w pokojach- możliwość noclegu na podłodze w sali kominkowej.(taniej )
                        Można rozstawić namioty - do uzgodnienia
                        Wyżerka (można zamówić): -śniadanie 10 pln
                        - obiad 20 pln
                        - kolacja 10 pln

Piszcie co myślicie o terminie i miejscu...

Komentarz

Jak dla mnie moze byc, na namiot moze juz byc chlodno, ale zeby taniej to ja poprosze przy kominku ))) bedzie romantic

Komentarz

Termin i miejscówka ok.

Komentarz

Rok temu ok 10 września było 28 stopni w dzień, w nocy ok 20 więc może nie będzie źle z namiotami
                              sigpic
                              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

mię pasuje, miejscówka wydaje się fajna
                                "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Pracuję...
                                X