Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ja mysle po powrocie zrobic impreze klubową ale to pewnie listopad grudzien na stanisławce niezaleznie od pogody głownie spotkać się i poimprezować, off przy okazji jak sie da, ale to pewnie bedzie kolejna impreza
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
proponuje zmianę tematu na spotkanie żeby nie było niedomówień
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Nie nic Na SV-ce takie trasy to robilem w jeden dzien, a na Teresie jeszcze nie. W podobnym czasie mam juz dwa zloty po 500-700km w jedna manke i nie wiem czy wytrzymam trzeci
Ja we wrześniu raczej bankowo nie dam rady, ale z tego co pisaliśmy miało być bliżej poludnia by zaprosić Czechów i Słowaków, a wy znowu chcecie wywalić mi 700 w jedną stronę a im to już dopiero
Udam że nie czytałem w/w postu
Możesz zapomnieć że oni się ruszą. Zauważyłem że bardzo się leniwi robią i na 90% nie dolecą.
Oddzielmy spotkania klubowe od zlotów PL+CZ+SK - to dwie inne sprawy - Zlot będzie prawdopodobnie w czerwcu przyszłego roku i zlokalizowany zostanie blisko południowych granic.
Co do jesiennego spotkania klubowego nad Biebrzą to jutro zadzwonię do szefa gospodarstwa w Gugnach z pytaniem o wolne terminy,ceny i warunki pobytu ( wiem że jest ok 40 miejsc noclegowych w pokojach i sporo miejsca na namioty) - jak tylko uzyskam informację - powiadomię i wtedy będzie można podjąć decyzję - czy Biebrza czy też miejsce bardziej "wyśrodkowane"
Miejscówka bardzo fajna. Ławy ze stołami pod zadaszeniem koło ogniska. Palenisko ze spuszczanym grillem i w ogóle jest zaje...
A nawet jak by pogoda nie dopisała to jest sala ze stołami i kominkiem na której wszyscy się pomieścimy
Troszkę późno sobie przypomniałem że .... dzwoniłem i rozmawiałem z właścicielką...
Wolny termin - 7,8,9 - wrzesień 2012
Nocleg - 40 pln od głowy (pokoje 2-3-4 osobowe) , miejsc 38 w pokojach- możliwość noclegu na podłodze w sali kominkowej.(taniej )
Można rozstawić namioty - do uzgodnienia
Wyżerka (można zamówić): -śniadanie 10 pln
- obiad 20 pln
- kolacja 10 pln
Rok temu ok 10 września było 28 stopni w dzień, w nocy ok 20 więc może nie będzie źle z namiotami
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Komentarz