Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
noo ja też wstrzymywałem się z zamówieniem bo nie wiedziałem ilu nas bedzie, wiem że będzie nas trzech i jeśli będzie opcja jeszcze zamówienia full opcji jedzenia to też się dopiszemy widzimy się na miejscu synki!!!!
No i jak mawiali starożytni Czechosłowacy hu., kur.., ja pier...., pisałem już kilkanaście wątków temu że może się zdarzyć i się zdarzyło, nie mogę przyjechać, sprawy mieszkaniowe. Wielu przyszczypnięć dętki, błota, przepraw po zbiornik, piaaachu, bawcie się dobrze.
1. ------------------------------
2. Sobczaq - spanie podwórkowe
3. marcinjunak - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja.
4. RENIA i AdamB - jak wyżej.
5. remartus - wygodne łoże i szamka
6. rootolf - pokój, bez żarcia
7. Janas - spanie podwórkowe i pełne żarcie
8. Stediuk z Niewiastą - namiot + kolacja w Piątek | resztę posiłków zadeklarujemy na miejscu
9. kamilltee - bardzo wstępnie, zatem na razie wersja "goła" - tzn gleba kominkowa i własne żarcie ... jak się wyklaruje to polecimy na wypasie
10. Kaytec - spanie podwórkowe
11.Trusek spanie przy kominku i własna szama chyba ze cos sie ogarnie u mnie z finansami czyli jak kamiltee "goła"
12. Kojega - spanie na łóżku, i pełne wyżywienie (z kolacją dnia przyjazdu tj w piątek)
13. Beniamin - chciałbym wypas a la Junak, tylko chrapię odrobinę...
14. advradek - namiot + posiłki
15. Giani - muszę znowu terese utopić
16. Irson -u mnie jeszcze 70/30 (wypas)
17. ofca - 50/50. wersja budget.
18. Jarek11 , może z plecakiem jakimś
19. szpaq + 1 persona
20. Piotr_J - pokój z soboty na niedzielę, żarcie od soboty rana, ognicho i co tam jeszcze trzeba.
21. Bartas + Karolina, 50/50, o ile nie będzie w tym terminie "Wakacji z Duchami", raczej namiot, żarcie własne, miejsce z dala od Beniamina, bo on naprawdę strasznie chrapie
22. Sowizdrzał - kominek lub namiot, bez wyżywienia
23. NASH222 - namiot + jadło na wypasie
24. Daro - wersja full a la Junak
25. AruniA_CK - szama i kominek
26. LukaSS - pokój, podobnie jak Junak, z niechrapiacym (moze z Junakiem na spółę? mogę też sam ) niepełne wyżywienie, przyjazd - jak nie będzie brrr zimnego deszczu.
27. Zbyszek KTM- łóżko i full wypas jedzenie, (chrapie)
28. siedlar - wracam z pracy o 3 w piątek i 4 pewnie wystartujemy (namioty, chyba że się coś znajdzie jeszcze wolnego to chetnie skorzystamy)
29. Filip pedał gs
30.Fiała v-strom
31. Gruby88 - pokój, full żarcie
32. grzehoo pokój full żarcie - już się dopisywałem ale potem ktos pominął
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
he he ja też już jestem, jak zwykle było zajebiście
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
czeczen - dzieki za organizacje
rootolf - dzieki za trase on i uratowanie resztek moich sciegien
junak - dzieki za ogarniecie wyzerki dla spoznialskich
cala reszta - dzieki za towarzystwo.
Doleciałem ale ledwo hehe
Dzieki za towarzycho milo było zobaczyć wasze Mordeczki Bylo zacnie po drodze skończyła mi sie przednia zębatka tez bylo wesoło20120909113.jpg hehe
Doleciałem ale ledwo hehe
Dzieki za towarzycho milo było zobaczyć wasze Mordeczki było zacnie po drodze skończyła mi sie przednia zębatka tez było wesoło. Dzieki Jaro za wspólna treska. Do zobaczyska następnym rzazem 20120909113.jpg hehe
Komentarz