Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

III spotkanie klubowe - 7,8,9 września

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez ofca234 Zobacz posta
    btw - ktos przy ognisku mowil mi o tanich ubezpieczeniach assistance na motocykl.

Zapomnialem nicka. Please, contact me!
    pw poszla
    Sowizdrzał
    KTM 750 6T
    Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Jako załącznik umieszczam pliki z trasami przejechanymi przeze mnie w drodze na i ze zlotu:
      1. Kock-Gugny.kml - trasa, którą razem z Renią i MarcinemJunakiem jechaliśmy na zlot.
      2. Gugny - Mordy.gpx - trasa, którą razem z Renią, MarcinemJunakiem, Kamiltee i Janasem jechaliśmy w drodze powrotnej.

Komentarz

"Invalid Załącznik specified."
        nie działa
        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
          "Invalid Załącznik specified."
          nie działa
          Będzie działał wieczorem
          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

... przy ognisku to chyba na pewno ja mówiłem o ubezpieczeniach - temat był z ofcą poruszany odnośnie assistans do auta lub motocykla - tego już nie pamiętam, ale jeśli macie jakieś zapytanie odnośnie ubezpieczenia auta domu lub siebie to postaram się Wam doradzić co i jak i gdzie najlepiej zakupić, jeśli w Waszej okolicy nie będzie punktu z jakąś firmą to możemy to załatwić przeze mnie (ponieważ zajmuje się ubezpieczeniami) tyle że wtedy musiałbym mieć info o kilka dni wcześniej żeby to przesłać ale jeśli chodzi o przeliczenie składki to proszę pisać do mnie na pr. z motocyklami sprawa jest prosta najtaniej wychodzi pzu i warta ale pzu taniej i zielona karta do bloku wschodniego jest w gratisie na cały rok , natomiast w warcie jest płatna na cały ok 100 zł lub ok 21 zł chyba na miesiąc- najtańsze i chyba najlepsze pod względem zakresu ubezpieczeń nnw podróżnego jest pzu - o nazwie wojadżer - ma bardzo szeroki zakres i na prawdę jest bardzo tani na 3 osoby na 3 dni wyszło 23 zł podróż była na Ukrainę. postaram się założyć osobny wątek w dziale komercyjnym żeby tutaj nie psuć tematu i jeśli ktoś będzie chciał się doradzić to może śmiało pisać lub dzwonić
            Ostatnio edytowany przez lemur; 2828. Powód: porawka bo za mało napisałem gdzie będe chciał wątek założyć

Komentarz

Wrzucam jeszcze raz bo nie mogę edytować postu.

Jako załącznik umieszczam pliki z trasami przejechanymi przeze mnie w drodze na i ze zlotu:
              1. Kock-Gugny.kml - trasa, którą razem z Renią i MarcinemJunakiem jechaliśmy na zlot.
              2. Gugny - Mordy.gpx - trasa, którą razem z Renią, MarcinemJunakiem, Kamiltee i Janasem jechaliśmy w drodze powrotnej.
              zlot XTZ Gugny - ślady.rar

Komentarz

trasa była zajebista, powrotna też, te szutry przy wale o chopy na przepustach malina
                może wrzucimy te trasy na mapę xtz z pensjunami?
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                  trasa była zajebista, powrotna też, te szutry przy wale o chopy na przepustach malina
                  może wrzucimy te trasy na mapę xtz z pensjunami?
                  Dobry pomysł tylko może być problem z tym śladem w .gpx. Jak się go otworzy w gugle earth to wszystko działa, ale kiedy przekonwertowałem go do .kml i wrzuciłem do gugle map to wyświetlało się tylko część trasy. Najwyżej zamiast pliku .gpx można wrzucić trasę którą Ty narysowałeś.

Komentarz

To h.j z tym, i tak połowa ludzi by tego nie ogarnęła a trasą nie pojedzie i tak
                    Na następne spotkanie też trzeba będzie coś narysować i tyle
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

Noo ładnie, widze ze bylo zajebiscie
                      pozazdroscic, ale niestety kasy nie zawsze na wszystko wystarczy :/ , ale moze nastepnym razem sie zalapie
                      ja juz cos slyszalam o podkieleckim ognisku w czeczenii?!

Komentarz

A ja o kuligu
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Słuch macie wręcz absolutny ...

ognisko - na razie mam młyn i w związku z tym mało czasu ... nie potrafię nic konkretnego powiedzieć ... coś się wymyśli (ale nie wiem kiedy)

kulig - z pewnością tylko trzeba na śnieg poczekać

Komentarz

A Rycie u Trocina bedzie ? Kiedy wracasz z AFG?
                            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Wracam w listopadzie i rycie będzie na 100% termin wstępnie wymyśliłem jak się wyrobię 16-18 listopad a jak nie to dopiero ok 7-9 grudnia damy radę
                              Enduro nie klęka
                              R 1100 GS '99 - limonka
                              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Bedzie to pod Poznaniem czy w Puławach?

Kamyk
                                ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

Pracuję...
                                X