Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Marcin pokręcił terminy. Ja mam wolny weekend 13października (sobota). Dla mnie to jedyna możliwość uczestnictwa w imprezie. Ale oczywiście niech zadecyduje większość, jak komu pasuje.
Marcin pokręcił terminy. Ja mam wolny weekend 13października (sobota). Dla mnie to jedyna możliwość uczestnictwa w imprezie. Ale oczywiście niech zadecyduje większość, jak komu pasuje.
Ja mam wtedy szkołę, ale ch...j z nią, zrobię sobie wolne. W takim przypadku niech Marcin zmienia termin na 13go
Ok więc ostatecznie możemy zapisać w kalendarzu że spotkanie odbędzie się 13ego października, sobota, reszta ustaleń bliżej terminu no i można by dopisywać się do listy a także zaproponować jakiś sensowny nocleg z możliwością strzelania garnkiem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
A Tobie chodziło o laksę
no niestety, nie będzie ale jak się postarasz to na pewno coś się znajdzie
ale radził bym Ci raczej poćwiczyć wyciąganie gejesa pod górę i podnoszenie
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Pomyśl Junak nad czymś ciekawym ... przecinka to jakieś -max. 2 godziny z wyciąganiem, czekaniem i lożą.... Plaża Ok. ale jeszcze jakieś brody przez Wieprz ... są takie?
Pomyśl Junak nad czymś ciekawym ... przecinka to jakieś -max. 2 godziny z wyciąganiem, czekaniem i lożą.... Plaża Ok. ale jeszcze jakieś brody przez Wieprz ... są takie?
Wody nie zdzierżę więc zapomnij
Jak dojadą wszyscy do plaży i będą chcieli jeszcze to mam coś na deser
sigpic
Komentarz