Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przecinka z wujkiem junakiem :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
    ... sucho jak pieprz, niektórych miejscach przez Wieprz przechodzisz po kolana tylko zanurzony w wodzie,
    czyli powinno być: " sucho jak Wieprz"
    ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
    FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

To jak sucho to chociaż bedziecie mieli dużo plaż do rycia, polecam tą koło Janowca
      Enduro nie klęka
      R 1100 GS '99 - limonka
      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

jak przyjdzie co do czego to będzie mokro oj mokro

Komentarz

Marcin pokręcił terminy. Ja mam wolny weekend 13października (sobota). Dla mnie to jedyna możliwość uczestnictwa w imprezie. Ale oczywiście niech zadecyduje większość, jak komu pasuje.

[kamilltee: poprawiłem na 13 października]
          Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
          hominis est errare, insipientis in errore perseverare
          Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

mogę z wami ? też chce,
            i może być błotko

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
              Marcin pokręcił terminy. Ja mam wolny weekend 13października (sobota). Dla mnie to jedyna możliwość uczestnictwa w imprezie. Ale oczywiście niech zadecyduje większość, jak komu pasuje.
              Ja mam wtedy szkołę, ale ch...j z nią, zrobię sobie wolne. W takim przypadku niech Marcin zmienia termin na 13go

[kamilltee: zmienilem na 13 pazdziernika]
              Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.

Komentarz

W końcu laska jeee jadę !!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                  W końcu laska jeee jadę !!!!
                  Jaka laska? Gdzie?

Ok więc ostatecznie możemy zapisać w kalendarzu że spotkanie odbędzie się 13ego października, sobota, reszta ustaleń bliżej terminu no i można by dopisywać się do listy a także zaproponować jakiś sensowny nocleg z możliwością strzelania garnkiem
                  Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                  sigpic

Komentarz

Marcin nie mów ze nie będzie Błotka

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                      Marcin nie mów ze nie będzie Błotka
                      A Tobie chodziło o laksę
                      no niestety, nie będzie ale jak się postarasz to na pewno coś się znajdzie
                      ale radził bym Ci raczej poćwiczyć wyciąganie gejesa pod górę i podnoszenie
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      sigpic

Komentarz

Jak chcecie błoto to tylko rzeźnia - tam 100% gwarantowane
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pomyśl Junak nad czymś ciekawym ... przecinka to jakieś -max. 2 godziny z wyciąganiem, czekaniem i lożą.... Plaża Ok. ale jeszcze jakieś brody przez Wieprz ... są takie?

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                            Pomyśl Junak nad czymś ciekawym ... przecinka to jakieś -max. 2 godziny z wyciąganiem, czekaniem i lożą.... Plaża Ok. ale jeszcze jakieś brody przez Wieprz ... są takie?
                            Wody nie zdzierżę więc zapomnij
                            Jak dojadą wszyscy do plaży i będą chcieli jeszcze to mam coś na deser
                            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                              ..... ale radził bym Ci raczej poćwiczyć wyciąganie gejesa pod górę i podnoszenie
                              no przecież nie będę się sam wyciągał.... żartujesz chyba

Komentarz

Wieprza przejechać wbród - to byłaby misja
                                ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                                FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Pracuję...
                                X