Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przecinka z wujkiem junakiem :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Kojega Zobacz posta
    Gruby tak pomyślałem że by było miło jak byśmy pojechali w piątek, możemy nawet z Junakiem ok 16oo. Nie trzeba będzie się rano zrywać, a przecież nie trzeba mocno pić w piątek. Tak tylko dla spokojności jak zawsze
    Dla mnie bez różnicy - niech się chłopaki określą czy chcą u mnie kimać - słowo się rzekło jak będą chcieli to ruszamy w sobotę rano, jak nie to możemy ruszać w piątek - wieczorkiem, na miejscu kilka piwek i luz
    „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

Spoko, poradzimy sobie. Możecie śmigać w piątek.

Komentarz

Jeżeli tylko prognozy się sprawdzą ....

sjhaa.png

zapowiadają 24 na plusie i słonecznie

Komentarz

Zamieszczone przez RENIA Zobacz posta
          Ja też będę, ale na przecinkę się nie wybieram, to na razie nie mój poziom.

Bierzcie baby ze sobą, bierzcie! Chętnie je poznam!
          Ja tez chętnie bym pojechała, ale stary mi zabiera tetusie i klapa a dilunią nie dam rady na takich piachach

Ps, jakby ktos jechal przez kielce, to tez mozemy przenocowac jakby cos

Komentarz

Motorynka, przyjeżdżaj i wesprzyj ekipę damsko-asfaltową. Moja Mamba też będzie na swoich 2oo.

Komentarz

dobrze godo wesprzesz ekipe damską

Komentarz

Hehe, no to skoro tak ... przekonaliscie mnie
                Gdzie bede spac to obojetne, moze jakies drzewo mnie przygarnie

Komentarz

Komentarz

w związku z tym że coś mają ludzie problem ze śladem trasy jeszcze raz wklejam pliki kml oraz gps bezpośrednio do AM
                    jak coś nie będzie jeszcze pasować dajcie znać
                    trasa.rar
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

No dobra, pogodą nadają dobrą w dzień, w nocy nie wiem i nie interesuje mnie to bardzo, ważne że i nawet jak by padało w nocy nie będzie błota bo wszystko ładnie wsiąka w piasek .

Mam nadzieję że lista zostanie zapełniona jak wcześniej każdy podał bo jutro dzwonię do właścicielki potwierdzić rezerwację na weekend. Jeśli się coś zmieniło proszę o edycję listy.
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

namawiam Qbalona
                        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

1. marcinjunak
                          2. erwinw
                          3. siedlar + żona
                          4. advradek + żona
                          5. gruby88
                          6. Janas ( jak nic się nie spier... to chętnie zawitam )
                          7. kamilltee (50/50 szansy na przybycie, najchętniej tak jak rok temu: bez noclegu, piwko do ogniska, powrót w nocy na przyczepie)
                          7. jacu plus czterech waryjatuf (byli na dziczeniu u czeczena i motorynki, spodobało im się towarzystwo i chcą więcej jeśli to nie problem
                          8. Trusek
                          9. Zbyszek KTM
                          10. Sobczaq
                          11. RENIA
                          12. AdamB
                          13. Piotr_J (50/50) - jak nie będzie padać i nic nie wyskoczy
                          14. Mamba (50/50) - jak nie będzie padać i nic nie wyskoczy
                          15. czeczen + żonka (prawdopodobnie)
                          16. Kojega
                          17. Ździchu Pan European wersja enduro

Dopisujcie się do listy nocujących :
                          1. RENIA
                          2. AdamB
                          3. Piotr_J (50/50) - jak nie będzie padać i nic nie wyskoczy
                          4. Mamba (50/50) - jak nie będzie padać i nic nie wyskoczy
                          5. siedlar + żona - od piątku
                          6. advradek + żona
                          7. Janas
                          8. czeczen + żonka (prawdopodobnie)
                          9+10+11+12. jacu janek erni robek
                          13+14. Gruby88, Kojega (nocleg z soboty na niedzielę)
                          15.Trusek
                          16. Ździchu Pan European wersja enduro nocleg od piątku

Komentarz

1. marcinjunak
                            2. erwinw
                            3. siedlar + żona
                            4. advradek + żona
                            5. gruby88
                            6. Janas ( jak nic się nie spier... to chętnie zawitam )
                            7. kamilltee (50/50 szansy na przybycie, najchętniej tak jak rok temu: bez noclegu, piwko do ogniska, powrót w nocy na przyczepie)
                            7. jacu plus czterech waryjatuf (byli na dziczeniu u czeczena i motorynki, spodobało im się towarzystwo i chcą więcej jeśli to nie problem
                            8. Trusek
                            9. Zbyszek KTM
                            10. Sobczaq
                            11. RENIA
                            12. AdamB
                            16. Kojega

1. RENIA
                            2. AdamB
                            6. advradek + żona
                            7. Janas
                            13+14. Gruby88, Kojega (nocleg od piątku do niedzieli)
                            15.Trusek
                            „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

wygląda obieco
                              http://www.twojapogoda.pl/polska/lub...eblin/16dniowa

Komentarz

1. marcinjunak
                                2. erwinw
                                3. siedlar + żona
                                4. advradek + żona
                                5. gruby88
                                6. Janas ( jak nic się nie spier... to chętnie zawitam ) + Aneta
                                8. Trusek
                                9. Zbyszek KTM
                                10. Sobczaq
                                11. RENIA
                                12. AdamB
                                16. Kojega

1. RENIA
                                2. AdamB
                                6. advradek + żona
                                7. Janas + Aneta
                                13+14. Gruby88, Kojega (nocleg od piątku do niedzieli)
                                15.Trusek

Komentarz

Pracuję...
                                X