Janas, dopisałeś Anetę, będziesz musiał sie dogadać jeśli chodzi o miejsce na nocleg jeśli chcecie spać każde w sowim łóżku oczywiście, tak tylko zaznaczam żeby nie było potem że brakuje miejsc. Jak wcześniej pisałem, lista na nocleg już jest zamknięta jeśli wszyscy z zadeklarowanej wcześniej listy będą obecni.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Przecinka z wujkiem junakiem :)
Zwiń
X
-
he he jak by co to koleżankę mogę przygarnąć do siebie na noc
pogoda zaczyna się klarowaćhttp://www.twojapogoda.pl/polska/lub...eblin/16dniowa
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez majek Zobacz posta
(rozumiem, że jak ktoś nie umie po piachu to nauczycie?)
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Czy szanowne grono dosiadaczy Tereferek przyjmie w gościnę dwóch typów na BIGach?
W pierwszej opcji miał być tylko przelot trasą i biesiada przy ognisku ale jeżeli będzie taka mozliwość to zaopatrzymy się w śpiworki coby gdzieś zlec na podłodze. Co szanowni organizatorzy na to?Dłubie bo lubie
Komentarz
-
No i ch... bombki strzelił, wycieczki nie będzie. Niestety musimy odpaść ze względu na brak jakiejkolwiek opieki dla dzieciaków. Nic nie udało się wykombinować. Strasznie byliśmy napaleni i nerw jest ogromny. Do następnego razu.
1. marcinjunak
2. erwinw
3. siedlar + żona
4. advradek + żona
5. gruby88
6. Janas ( jak nic się nie spier... to chętnie zawitam ) + Aneta
7. kamilltee (50/50 szansy na przybycie, najchętniej tak jak rok temu: bez noclegu, piwko do ogniska, powrót w nocy na przyczepie)
7. jacu plus czterech waryjatuf (byli na dziczeniu u czeczena i motorynki, spodobało im się towarzystwo i chcą więcej jeśli to nie problem
8. Trusek
9. Zbyszek KTM
10. Sobczaq
11. RENIA
12. AdamB
13. Piotr_J (50/50) - rezygnacja
14. Mamba (50/50) - rezygnacja
15. czeczen + żonka (prawdopodobnie)
16. Kojega
17. Ździchu Pan European wersja enduro
Dopisujcie się do listy nocujących :
1. RENIA
2. AdamB
3. Piotr_J (50/50) - rezygnacja
4. Mamba (50/50) - rezygnacja
5. siedlar + żona - od piątku
6. advradek + żona
7. Janas + Aneta
8. czeczen + żonka (prawdopodobnie)
9+10+11+12. jacu janek erni robek
13+14. Gruby88, Kojega (nocleg od piątku do niedzieli)
15.Trusek
16. Ździchu Pan European wersja enduro nocleg od piątku
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piotr_J Zobacz postaNo i ch... bombki strzelił, wycieczki nie będzie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez fxrider Zobacz postaTo Ty w końcu na BIGu skończyłeś ?
Jak zdążę się kata oporządzić do piątku to przyjadę, pewnie będę leciał z Otwocka terenem bo ostrzejsze kostki planuję wrzucić.
pzdr, Adamale skoro tak to ująłes to tak, skończyłem na BIGu. W zasadzie to może nawet zacząłem na BIGu. Zacząłem swoja przygodę z turystycznym offem. Pasuje mi to moto.
Do zobaczenia zatem w sobotę
PEES. Widzę, że zwalniają się miejsca więc może lepiej weźmiemy jakieś spiworkiOstatnio edytowany przez Rebel; 529.Dłubie bo lubie
Komentarz
Komentarz