Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Czy szanowne grono dosiadaczy Tereferek przyjmie w gościnę dwóch typów na BIGach?
W pierwszej opcji miał być tylko przelot trasą i biesiada przy ognisku ale jeżeli będzie taka mozliwość to zaopatrzymy się w śpiworki coby gdzieś zlec na podłodze. Co szanowni organizatorzy na to?
Dla mnie nie ma problemu, akurat zwolniły się dwa miejsca, wpiszcie się teraz na listę, jeśli nie to są też inne lokale w Dęblinie gdzie możecie się przenocować jeśli nie dogadacie się z osobami które już zajęły łóżka w głównej noclegowni
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
pogoda ma być dobra, deszczowo ale bez deszczu z resztą w Dęblinie nigdy nie pada bez potrzeby
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
pogode to można max dwa dni przed oglądać, wczesniej to tam h.ja wiedzą, a najlepiej to lubie słuchac jak pierd... górale jakie lato albo zima będzie hahah
Niestety ale zostałem olany przez panią z pensjuny na nocleg, bo coś tam coś tam, lebiedzia mogłem nowego nagrać ale huj z nimi.
W zamian za to już zarezerwowałem nocleg w innym miejscu,, będzie to zajazd nad wieprzem http://nadwieprzem.pl/pl/o-nas
cena wyższa za nocleg bo 50zł od osoby ale w tym jest śniadanie już wliczone więc na jedno wyjdzie,
moim zdaniem miejscówka lepsza i fajniejsza bo też na uboczu. Jest miejsca od groma i praktycznie od razu w las się wjeżdża
Pierwsi uczestnicy po przyjeździe niech powołają się na mnie jeśli chodzi o pokoje, na nazwisko Marcin Żak, na piątek mam zarezerwowanych 10 miejsc noclegowych, na sobotę 10+6 dodatkowych, są jeszcze pokoje jednoosobowe ale wolałem nie przesadzać żeby potem z gęby dupy nie robić a pani recepcjonistka i kelnerki na prawdę fajne . Jak by co to można będzie na miejscu jeszcze po negocjować.
Żadnego wesela nie będzie więc dla jednych dobrze co cisza i spokój a dla drugich przykro bo nie będzie można wyrwać druhny na moto
Jutro będę wiedział więcej odnośnie grilla w sobotę, jest wielki na ok 40 osób i muszę dokładnie uzgodnić co i jak i czy damy radę z niego skorzystać bez opłaty, najwyżej zapłacimy za węgiel albo siedlar trochę nam przywiezie w kufrach
Trochę nam to modyfikuje trasę ale damy radę, zawsze przez las będzie krócej
Jak jeszcze jakieś pytania to pisać i dajcie znać czy każdy się w porę dowiedział o zmianie terminu.
Jak by co to nr tel do mnie 69siedem 18pięć 52cztery
sigpic
Miejscówka zajebista, potwierdzam, bylem wiele razy, bardzo latwo trafic, elegancko jest, na maxa miejsca na grilla, ognisko, od razu mozna ryc wzdluz Wieprza cenowo nigdy tanio nie bylo, ale cos za cos... jeden minus to ze nie mozna takiej trzody robic jak na stanisławce
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Marcin ale oni tam są wyrozumiali?, nie wyrzucą nas jak będzie za głośno.
Zajazd wygląda na elegancki, i bardzo kulturalny.
Spoko, tam nocują ludzie z wesel więc są przyzwyczajeni do bardachy i pijaństwa
Dobrze że teraz nie mają żadnego wesela więc będzie mało ludzi, cała chata nasza
sigpic
sigpic
Komentarz