Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Przecinka z wujkiem junakiem :)
Zwiń
X
-
Jako, że zmieniła się lokalizacja to i stacji benzynowej nie ma przy noclegu/miejscu startu (są w niedalekiej odległości, ale jednak kawałek) więc prośba by wszyscy na starcie mieli paliwo zatankowane.hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz postaJako, że zmieniła się lokalizacja to i stacji benzynowej nie ma przy noclegu/miejscu startu (są w niedalekiej odległości, ale jednak kawałek) więc prośba by wszyscy na starcie mieli paliwo zatankowane.
Sprawa grilla
Jest możliwość zorganizowania grila tzn oczywiście za opłatą, w cenie 50zł jest jedzenie, karczek, kurczak, kaszanka do wyboru, bez napojów. Do jutra muszę dać odpowiedź czy się na to zgadzamy.
Ja jestem jak najbardziej za ale niech wypowie się większość.
Do jutra mamy ostateczny termin potwierdzenia zamówienia na jedzenie i wpłatę zaliczki bo taka jest wymagana.
Proszę o sprawną odpowiedź.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Ja za grillem też zawsze i wszędzie - oprócz piątku i soboty może być nawet w niedzielę na pożegnanie„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Komentarz
-
Ok więc odpuszczamy organizację grila z obsługą,
jutro Erwin podjedzie jeszcze raz do lokalu i zapyta o koszty użyczenia grila w sobotę dla nas, będzie trzeba wyznaczyć osoby do zajęcia się żarciem, obsługi paleniska, ale to już po przyjeździe się wyklaruje.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postatoż gruby się ostatnio deklarował, że onnn grilla zawsze chętnie ogarnia (nie tylko w kwestii konsumpcji)
trzeba by go tylko pilnować żeby towar z rusztu nie ginął zbyt szybko
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Za te 50zł od osoby by była zupka po przyjeździe, karczek, filet z kurczaka, kiełbasa biała i zwykła, kaszanka, jakaś sałatka, pieczywo, dodatki typu musztarda, ketchup itp. O napoje i alkohole pytali, ale powiedziałem, że to we własnym zakresie by każdy kupował(myślę, że napoje do dogadania by były jeszcze). Dodatkowo szef powiedział, że mielibyśmy mocniejsze alkohole w preferencyjnych cenach. Grill jest na dworze, ale w przypadku kiepskiej pogody (zimno będzie na pewno wieczorem na dworze[na polu] siedzieć) my będziemy mieli salę do dyspozycji przy stole na kilkadziesiąt osób, a grilla ktoś dla nas będzie w tym czasie z obsługi ogarniał.
Teraz przekalkulujcie sobie ile wydacie na obiad - ok.30zł na pewno, czy też grilla we własnym zakresie, za którego użyczenie na pewno trzeba będzie zapłacić, plus produkty i to, że ktoś tego pilnować będzie musiał a potem jeszcze pewnie jakoś ogarnąć po wszystkim(o ile jest opcja użyczenia-nie pytałem) i czy taka duża różnica wyjdzie?
Jeżeli nie zamawiamy grilla (jutro mamy dać odpowiedź i zaliczkę w przypadku aprobaty) to ja proponuję olać i jego "wynajmowanie". Niech w takiej sytuacji każdy sam z menu zamawia sobie to na co ma chęć (jedzenie tam jest dobre i porcje duże, ale ceny to nie z "barów mlecznych"-choć jeszcze nie warszawskie) albo kanapki przywiezie.
ps.poza tym, to mi się nie chce za tym biegać i ogarniać, bo mam inne zajęcia-nich organizator(gospodarz) pilnuje takich sprawhominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
nie zapeszając ... będziemy na 99% z Qbalonem jutro o 9.30
motki na lawecie, możemy zatem wieczorem posiedziec oporowo
(ale wracamy w nocy so/niedz)ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
Komentarz