Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ale żałuje , że się rozłożyłem po ostatniej trasie .
Poty mnie zalewają i nerwy ,że tak mam blisko i waszych mordeczek nie zobaczę.
Miłej przecinki .
Jarek11
Pod każdą górę wjechałem choć na strzelnicę musiałem iść drugą próbą czeczen to nawet nie próbował wjeżdżać, przecinka go rozłożyła i ten sam podjazd co w tamtym roku powiedział że teresa to kondon i brak mu mocy
Tak jak mówiłem, pierwszy podjazd to była naturalna selekcja
słowa siedlara po dotarciu do polanki " czy wasz wszystkich poje..ało" powinny mówić same za siebie
Czekam na płytę z filmami od chłopaków z Kielc to może coś fajnego się zmontuje żeby pokazać obwodnicę Dęblina
Chyba jednak założymy kącik ortopedyczny na forum i będziemy na spotkaniach pokazywali co było składane i przy pomocy czego
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Nooo.... 4x4 to jest to
Jak bedzie na maxa zima na Stanisławce w listopadzie to i 4x4 posmigamy do mojej Vitary już idą nowe oponki jak ktos bedzie mial jakies 4x4 to super, bedzie moja vitara i disco tomka pewnie
Perę fot ze Stanisławki i okolic na zachętę
ps: Gru88 jak się okazało był też na rajdzie Drezno Wrocław
ps2: dodam tylko, że stopa została przejęta z rajdów pustynnych, a przewaga jaką dawała to to, że podczas wklejki (w rajdzie) oni ( a był to nasz firmowy Team, znany jako NEORaid) wysuwali stopę, wstawiali trapy, wciągali stopę i wyjeżdżali w minutę - podczas gdy inni sipowali łopatami i szukali drzew do zapięcia liny
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Komentarz