Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot PL+CZ+SK 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Startuję tak, żeby Wam pasowało. Lecę sam tzn. z Wami.

Komentarz

Słuchajcie, udało mi się stargować sobotnią michę na 20 pln od osoby. Z PL chętnych jest jak na razie 31 osób, w zależności ile osób przyjedzie w rzeczywistości z SK i CZ wyjdzie czy sięgnie nam z uzbieranego hajsu na śniadanie w niedzielę. Ciężko się negocjuje z właścicielką ośrodka, która za śniadanie chce dyche. Wyjdzie w praniu.

Zrobiłem podział watachy na noclegi w domkach.
      3 domki - SK

3 domki dla pantoflarzy z PL
      - advradek +kobita
      - KoS + małżonkawspół
      - Siedlar i Gosia
      - AdamB und RENIA
      - Vanellus z Panią Plecakową
      - Johny_b + 1

3 domki dla alkoTeam z PL
      -blyshkrik
      -ziut
      -Trusek
      -Łojek
      -gruby88
      -kojega
      -marcinjunak
      -robkri
      -Giani
      -Piotr_J
      zostają 2 miejsca. Propozycja moja to aby te miejsca trzymać dla CZ.

Reszta forumowych onanistów pod namiot i chwatit.

Giani; jadę asfaltem w czwartek z samego rana.

mody; CO Z TYMI WLEPKAMI???

Ktoś tu rzucał pomysłami na ewentualne 2,3 konkurencje, proszę info na prv.

Kto sie zdecyduje w ostatniej chwili rozliczy się na miejscu, tak czy owak wpisujcie się na listę. Więcej domków ni ma.

UWAGA!

Z CZ forum wynika że przyjedzie nasz kochany Metyl.
      Ostatnio edytowany przez Zlot PL+CZ+SK; 2775.

Komentarz

jestem do dyspozycji, czekam na maila na priv
        sigpic

Komentarz

O ku..wa, ale mi się ekipa trafiła w domku
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
            O ku..wa, ale mi się ekipa trafiła w domku
            się w końcu nauczysz spożywać alkohol jak normalny człowiek a nie jakieś tam pitu, pitu

Komentarz

Zamieszczone przez advradek Zobacz posta
              się w końcu nauczysz spożywać alkohol jak normalny człowiek a nie jakieś tam pitu, pitu
              Kto mnie przygarnie? Bo nie chcę z pijakami nocować
              A kapitan wagina się wybiera? Trusek kiedy wyjeżdżasz z wawy?
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                Kto mnie przygarnie? Bo nie chcę z pijakami nocować
                A kapitan wagina się wybiera? Trusek kiedy wyjeżdżasz z wawy?
                Teraz Kapitan? Kapitan to może pokazać pąka. Trusek na ostatnim spotkaniu przeszedł szkolenie i teraz only z centrali. Więc też nie trafiłeś

Komentarz

Junak - jest przecież najprostsze rozwiązanie..... rozwiać wątpliwości narosłe w ankiecie "Czy junak ma...." i miejsce w domku "pantoflarzy" się znajdzie....

Komentarz

Nie tak do końca.... Tam niestety też piją ostro tyle że w łóżkach jest kobita i facet. A nie 2 facetów!

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                      Junak - jest przecież najprostsze rozwiązanie..... rozwiać wątpliwości narosłe w ankiecie "Czy junak ma...." i miejsce w domku "pantoflarzy" się znajdzie....
                      Z katem go nie wpuszczą do chałupy

Komentarz

Zamieszczone przez Zlot PL+CZ+SK Zobacz posta
                        Słuchajcie, udało mi się stargować sobotnią michę na 20 pln od osoby. Z PL chętnych jest jak na razie 31 osób, w zależności ile osób przyjedzie w rzeczywistości z SK i CZ wyjdzie czy sięgnie nam z uzbieranego hajsu na śniadanie w niedzielę. Ciężko się negocjuje z właścicielką ośrodka, która za śniadanie chce dyche. Wyjdzie w praniu.

Zrobiłem podział watachy na noclegi w domkach.
                        3 domki - SK

3 domki dla pantoflarzy z PL
                        - advradek +kobita
                        - KoS + małżonkawspół
                        - Siedlar i Gosia
                        - AdamB und RENIA
                        - Vanellus z Panią Plecakową
                        - Johny_b + 1

3 domki dla alkoTeam z PL
                        -blyshkrik
                        -ziut
                        -Trusek
                        -Łojek
                        -gruby88
                        -kojega
                        -marcinjunak
                        -robkri
                        -Giani
                        -Piotr_J
                        zostają 2 miejsca. Propozycja moja to aby te miejsca trzymać dla CZ.

Reszta forumowych onanistów pod namiot i chwatit.

Giani; jadę asfaltem w czwartek z samego rana.

mody; CO Z TYMI WLEPKAMI???

Ktoś tu rzucał pomysłami na ewentualne 2,3 konkurencje, proszę info na prv.

Kto sie zdecyduje w ostatniej chwili rozliczy się na miejscu, tak czy owak wpisujcie się na listę. Więcej domków ni ma.

UWAGA!

Z CZ forum wynika że przyjedzie nasz kochany Metyl.

To mnie tez dopisz bo najprawdopodobniej przyjadę z Kobitka

Komentarz

kur...a tych babuf przybyło... trza im inny termin kiedyś zrobić

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                            To mnie tez dopisz bo najprawdopodobniej przyjadę z Kobitka
                            no to bedziesz musiał się podzielić z dwoma onanistami. Widzę że Junak jest chętny

Zostaje jedno wolne miejsce w domku. Domków mamy zarezerwowanych 9 szt i nie ma możliwości wyrwać więcej, wiec ci co się nie zapisali, a chcieliby zwalić swoje 4 litery do chałupy, niestety fora ze dwora i na klepisko pod namiot.

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                            kur...a tych babuf przybyło... trza im inny termin kiedyś zrobić
                            ja nie wiem, ale w tym czasie chyba przestają nadawać; Barwy, Klan, M jak, Na dobre ... i inne gupoty ???

Komentarz

Zamieszczone przez Zlot PL+CZ+SK Zobacz posta
                              no to bedziesz musiał się podzielić z dwoma onanistami. Widzę że Junak jest chętny

Zostaje jedno wolne miejsce w domku. Domków mamy zarezerwowanych 9 szt i nie ma możliwości wyrwać więcej, wiec ci co się nie zapisali, a chcieliby zwalić swoje 4 litery do chałupy, niestety fora ze dwora i na klepisko pod namiot.

- - - Zaktualizowano - - -

ja nie wiem, ale w tym czasie chyba przestają nadawać; Barwy, Klan, M jak, Na dobre ... i inne gupoty ???
                              albo pisać, że prądu nie ma i prostownicy nie będzie jak podpiąć, a i lustra zajeb...li, aaa i wóde się pije z jajka niespodzianki i śmierdzi skarpetami i serem

Komentarz

zerknijcie na dwa projekty naklejek, czekam na sugestie

ulotka.jpg ulotka_poziom.jpg
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X