Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Panowie długo mnie nie było ale nie ma co pierd..... takiego spotkania nie można opuścić problem jest jeden......na tą chwilę dysponuję .........CZ 350 ale jakoś się hyba dokulom
Słuchajcie, jutro krótkie info dot. imprezy ma pójść w wydaniu MaistoNS, a po imprezie wrzucą obszerniejszy materiał.
Licze na to że:
-wjazd na rynek Nowego Sącza będzie udany
-sobotnia impreza/besiada wraz z 3 dyscyplinami sprawnościowymi też będzie na pięć (co do rodzaju potyczek to nie mam pojęcia, będziemy improwizować)
-gość specjalny się pojawi, choć chwilowo są małe problemy...
Na imprezie ma być redaktor tygodnika MiastoNS.
Qurwa ale sie denerwuje
Najmocniej przepraszam, ale kolega który obiecał 50 smyczy z logo pewnej firmy ... olał temat, o czym mnie nie poinformował.
Jeśli zatem chcecie identyfikacji to pozostaje przypinka http://allegro.pl/identyfikator-przy...269386368.html lub naklejka i nick pisany własnoręcznie.
Mam pęczek smyczek - każda inna - ale będzie to wyglądało słabo.
Pozostaje mi życzyć Wam super zabawy - wypiję na weselu Wasze zdrowie
Najmocniej przepraszam, ale kolega który obiecał 50 smyczy z logo pewnej firmy ... olał temat, o czym mnie nie poinformował.
Jeśli zatem chcecie identyfikacji to pozostaje przypinka http://allegro.pl/identyfikator-przy...269386368.html lub naklejka i nick pisany własnoręcznie.
Mam pęczek smyczek - każda inna - ale będzie to wyglądało słabo.
Pozostaje mi życzyć Wam super zabawy - wypiję na weselu Wasze zdrowie
.URWA!, to nie mogłeś dać znać wcześniej, że to jakaś pała???.
BTW, nie miały być smycze z logo jakiejś firmy tylko z XTZ i takie tam, qrwa tyle czasu było, jakbym wiedział to sam bym je ręcznie wydziargał. Tak to jest jak się liczy na drapane, bez urazy.
wczraj już dzwoniłem do firmy, która robi u mnie w mieście, ale trzeba czekać tydzień, także lypa. Może niech każdy sprawdzi w miarę możliwości czy nie ma gdzies w okolicy firmy która robi smycze i się wyrobi do czwartku lub piątku rano
Idealny gadżet na zlot XTZclub.pl. Normalnie trudno byłoby na to wpaść
Wypicie naszego zdrowia oczywiście załatwia spier....nie sprawy na 3 dni przed terminem.
Dzięki
Witam sluchajcie..Firma jest z Warszawy, nie wiem czy ktos sie odzywal tam do nich, ale jest mozliwosc kupienia smyczy bez nadruku, natomiast mozna zrobic identyfikatory plastikowe z nadrukiem. dzwonilem do nich i dadza rade to zrobic , kwestia tylko taka czy chcecie z tego skorzystac???podaje link:http://www.profi-lam.com.pl/kontakt.html
Wykonujemy wszelkiego rodzaju smycze reklamowe z nadrukiem i bez. Smycze bez nadruku oferujemy w ciaglej sprzedaży, dostepne od reki. Producent warszawa - zasieg caly kraj i nie tylko. Zapraszamy!
mam sporą ilość smyczy - z logo sponsora (a nie XTZ), bez kosztów (może znajdzie się jeszcze jakiś gadżetix dodatkowo)
identyfikatory z nickiem - to na sam koniec jak będzie zamknięta lista
ps.
wiem, że jeszcze dużo czasu - ale czy ekipa z Kielc będzie może lecieć lekkim OFFem i będzie kitrać jakąś traskę na nawigację?
powyżej przypomnę na czym stanęło OSTATECZNIE w poście nr 38: NIE OBIECYWAŁEM smyczy z logo XTZ, ale smycze ZA DARMO z innym logo
OBIECAŁ je kolega z forum "Laguna" który temat przespał mimo moich ponagleń
(żadnej produkcji specjalnych smyczy - ani ustaleń w tej sprawie - nie było)
po zjebach jakie otrzymałem pogadałem z nim jeszcze raz i ON wyśle smycze DZIŚ kurierem prosto do ośrodka
dzwoniłem do ośrodka - są powiadomieni, że przyjedzie kurier
przeprosiłem i za siebie i za niego - przepraszam jeszcze raz
to mnie uczy by się na przyszłość nie deklarować za kogoś
- - - Zaktualizowano - - -
ponieważ zjeb był konkretny, i nie sądziłem, ze smycze są dla Was tak istotne to podzwoniłem po kolegach i będą białe smycze z napisem "Program Kalejdoskop" w dowolnej ilości (np 50 szt)
powyżej przypomnę na czym stanęło OSTATECZNIE w poście nr 38: NIE OBIECYWAŁEM smyczy z logo XTZ, ale smycze ZA DARMO z innym logo
OBIECAŁ je kolega z forum "Laguna" który temat przespał mimo moich ponagleń ...
Kamil złociutki, ale po co na smycze z innym logo????? Tak to ja pójdę kupie pierwsze lepsze. Smycze mają być z XTZ. To nie festyn czy wyprzedaż garażowa. OK, może za ostro poszedłem, ale jakie to ma znaczenie??? Nawet jakby pan Laguna załatwił te smycze to o kant D je rozbić bo co wspólnego ma z nami firma "X", no chyba że da kase na spotkanie??
Witam sluchajcie..Firma jest z Warszawy, nie wiem czy ktos sie odzywal tam do nich, ale jest mozliwosc kupienia smyczy bez nadruku, natomiast mozna zrobic identyfikatory plastikowe z nadrukiem. dzwonilem do nich i dadza rade to zrobic , kwestia tylko taka czy chcecie z tego skorzystac???podaje link:http://www.profi-lam.com.pl/kontakt.html
Wykonujemy wszelkiego rodzaju smycze reklamowe z nadrukiem i bez. Smycze bez nadruku oferujemy w ciaglej sprzedaży, dostepne od reki. Producent warszawa - zasieg caly kraj i nie tylko. Zapraszamy!
no to się nie zrozumieliśmy, w poście nr 38 napisałem wyraźnie, że są to smycze bez logo
a smycze z napisem "program kalejdoskop" mogą być ? to nie firma, tego programu już nie ma
sam program chyba jest (był) niekolidujący "Pierwszy program lojalnościowy w branży alkoholowej. Program skierowany do wybranych placówek sprzedających alkohol"
wysyłam dziś kurierem na Ośrodek 70 szt, jeśli nie będą potrzebne - możecie je wyrzucić
ps. ja podobnie jak Bigmike sądziłem, że smycz ma nosić identyfikator z nickiem z forum a nie być jakąś wartością na zlocie
napisałem tam "identyfikatory z nickiem - to na sam koniec jak będzie zamknięta lista"
pod wskazanym adresem - zalaminowany identyfikator z nickiem to koszt 2 zł (bez sensu wydane pieniądze)
etui z miejscem do wsunięcia kartki: 0,39 gr
Proponuję: kupię takie etiu i wydrukuje nicki z listy + podocinam czyste kartki dla osób spoza listy; wyślę kompletami ze smyczami
Czy tak może być?
Dokładnie tak to widziałem od początku.
Komentarz