Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
KoS;
no jakby co to ja dam znać dopiero jutro w południe czy zwalniam miejsce.
Bo jak wyjadę to choćby wuj na wuju stanął jestem pod dachem z Radkiem i Anettą, a że mam 700km to trochę czasu potrzebuje...
Pomocy. Jestem już w tasie i padła mi linka sprzęgła.
Prośba o kupienie , przywiezienie na zlot !!!!!
Jeżeli posiadasz taką to zabierz ze sobą na zlot.
Oczywiście będzie flacha.
Jadę na drucie nie wiem jak daleko , ale mam jeszcze jakieś 150km.
W okolicy są linki tylko do WSK
Pozdrawiam i szerokiej drogi.
Jarek11
Niby wychodzi 50 km więcej, ale lecimy cały czas na 2 pasmówce. Mamy ponad 600 km, więc ładowanie się przez Kielce może się skończyć tym, że na kolacyję nie zdążymy.
Numer do mnie: 60 jeden 917 pięćset. Dzwoń jak będziesz wyjeżdżał.
Z nami przyjedzie jeszcze kolega z dziewczyną. Namiot zabiorą, ale jak się uda gdzieś wcisnąć do domku to na pewno będę reflektować Do zobaczenia jutro!
mam już naklejki od Modego i gadżety od Mario_xt600. Na zlot wybieram się z Córcią-Sowizdrzalątkiem
i dlatego (skuli pogody) dotrę jutro przed południem. Mam nadzieję, że to w niczym nie zamula.
Telefon do mnie mają m.in. Czeczen i Siedlar, jakby coś - dzwonić i opierniczać że za późno/za wcześnie, itp.
Pozdrawiam i nie wychlejcie wszystkiego beze mnie
Sowizdrzał KTM 750 6T Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Słuchajcie, ktoś się ..ierdolił tylnymi drzwiami i zarezerwował sobie domek. Problem jest w tym, ja ostatnie modyfikacje wprowadzałem w maju i cały czas byłem w kontakcie z Panią Anną, natomiast cwaniak zadzwonił w tym tygodniu do męża Pani Ani, który nie maiła bladego pojęcia o naszych ustaleniach. Sytuacja wygląda tak że domku tego nie ma, jak przyjadą wszyscy i wyjdzie czy jest jeszcze miejsce to wtedy śmiało może się dokleić, jeśli nie to pierwszeństwo mają osoby z listy.
Jest jeszcze opcja tzw przejściowa; z piątku na sobotę w jednym domku i z soboty na niedziele w drugim domku. Dla ludzi z listy, którzy deklarowali się do 30/03/2013 jest 9 chałup.
Już wiem
PANOWIE TAK SIĘ KURWA NIE ROBI DO WUJA WACŁAWA!!!
[QUOTE=Beniamin;130995]
Ty mi od cwaniaków nie wylatuj zadzwoniłem do ośrodka grzecznie zapytałem że jestem z zlotu i czy jest jeszcze szansa na jakiś domek prócz tych które były rezerwowane !! z racji tego że jest więcej osób chętnych na domek niż ich jest, facet mi mówi że jeden się zwolnił wcześniej niż miał i jest do wykorzystania to zapytałem kto jest ewe. chętny na ten domek tyleeeeeeeee
Komentarz