Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot PL+CZ+SK 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

kamil - do dzieła.

By nie obarczać wszystkim w organizacji tylko lecha (czas, chęci, trasa, miejscówka nie mówiąc o kosztach oraz

zdrowiu) proponuję zacząć działanie a nie pitolenie.
    i tak:

1. proponuję, by któryś z naszych nadwornych grafików, tych co oczywiście mają czas i chęci sklecił projekt małych

(6x4cm) naklejek. zamiast symbolicznych goździków dla każdego uczestnika.

2. może jakieś solidne smycze zlotowe "limited..." w związku z międzynarodowym spotkaniem.

3. na ochotnika 2,3 osoby, które obgarną jakies sensowne konkursy - z nagrodami.
    na wiosnę pewnie uda mi się skołować jakiś gps, żelazko czy inny "każdemuprzydatny" pitolnik.
    w tej chwili leży u mnie nowozakupiony grill ze stali nierdzewnej przeznaczony na nagrodę. węgiel i podpałkę dokupię na wiosnę
    B119061.jpg

to pisałem ja - jeorge cloney

Komentarz

biorę na siebie smycze - mogę załatwić z nadrukowanymi różnymi firmami (różnymi) większą ilość za darmo
      mogę wycenić produkcję z prostym logo XTZ club i zlecić produkcję korzystając z firmowych zniżek - ale jeśli ktoś na forum jest producentem to i tak będzie miał taniej

co do nagród - super pomysłem jest apteczka motocyklowa
      co prawda Wojtka nie ma w kraju, ale on lub ktoś z Motopozytywnych może ruszyć sprawę w BRD - może uda się zrobić jakieś szkolenie dla motocyklistów + gadżet
      w Morsku była standardowa pierwsza pomoc grupy GOPR Van Cogena, ale możemy postarać się o szkolenie specjalne dla motocyklistów ( z elemantami czysto pod motocyklistów: jak użyć samych motocykli i akcesoriów motocyklowych na miejscu wypadku itd)
      apteczka http://www.centrumbrd.pl/node/298

postaram się też (nie obiecuję na 100%) o jakieś gadżetixy w małych ilościach z kilku firm (w tym firmy winiarskiej )
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

"11. Saszetka z gazikiem jałowym nasączona 70% alkoholem .......4 szt."
        to to mnie kręci

Komentarz

Jest opcja z samymi gazikami ??

Komentarz

mogę załatwić jakąś ciekawą nagrodę, i konkurs się zorganizuje nie ma problemu, tylko musielibyśmy ustalić kto co na siebie bierze bo inaczej będzie chaos

Komentarz

wrzucajmy tu pomysły. obgarniemy wszystko jak się nazbiera

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
                biorę na siebie smycze...
                czyli wszystko jasne, wlepkami i smyczami zajmie się kamilltee.
                Wszelakie pomysły na grafikę wrzucajcie do kamilltee na prv, żeby nie robił się burdel. Wybierze 3 najlepsze i opublikuje do akceptacji, którą wysmażymy na zlot.

Komentarz

mówiłem o smyczach
                  akurat poligrafii nie robimy, więc jak ktoś zna miejsce gdzie to można tanio wydrukowac - prosze o info
                  jak nie - to też jakoś ogarniemy z pomocą lokalesów z wawy
                  ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                  FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

2012-10-10 16.20.25.jpg
                    nieopodal mnie gościu robi takie cuś, jeśli chcecie moge się dowiedziec ile dokładnie woła i moglibyśmy kilka u niego zamówić, złożyć się na forum po symbolicznej złotówce i zakupić kilka sztuk za wygrane w konkursach

Komentarz

może jakaś sprawnościówka na motocyklach: slalom,najwolniejszy przejazd po wyznaczonej lini,przejazd z plecaczkiem i zbierane ustawionych puszek z piwem do koszyka
                      Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

strzały z wydechu, najgłębsze zakopanie motocykla, jazda na gumie, stunt, jakies akrobacje....
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                          strzały z wydechu, najgłębsze zakopanie motocykla, jazda na gumie, stunt, jakies akrobacje....
                          ej no nie,przecież wiadomo kto by zgarną nagrody no chyba że Kojega nie brał by udziału w zawodach

Komentarz

oczywiście katondony i pozostałe rzęchy odpadają
                            albo jak by to junak napisał utworzymy inną kategorię

Komentarz

kategoria "open" dla pozostałych

Komentarz

Ja tak sobie posiedziałem i nawet narysowałem coś co może być nagrodą w jakiejś konkurencji dla posiadacza st

Jak dalej będzie mi sie nudziło wyskrobię jeszcze kilka innych rzeczy, do zlotu się wykona kilka sztuk i w sam raz by było na zachętę
                                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X