Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot PL+CZ+SK 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
    Loud pipes save lives...
    https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

siema...można to pobrac jakoś?

Komentarz

Zamieszczone przez Bigmike Zobacz posta
        siema...można to pobrac jakoś?
        Ja sie nie znam
        Cały czas dorzucam foty do tego albumu.
        Filmów mam 12GB tylko montować nie umiem na razie
        Loud pipes save lives...

Komentarz

na razie to tyle

Komentarz

bez obrabiania wrzucam kąsek

Komentarz

No mamy tu nieoszlifowany diament, brawo Darjuszu, brawo

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                No mamy tu nieoszlifowany diament, brawo Darjuszu, brawo
                na Twoim miejscu bym się nie śmiał

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                  dawaj dalej jak Robert przy barierce wywija
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                  sigpic

Komentarz

Ładnie Ten TRUSEK tańczy w swoich niebieskich okularach
                    Loud pipes save lives...

Komentarz

uuuuuuuuuuuuu wreszcie sie do kulałem do chaty ale wątroba jeszcze nie. Spodziewana jest w piątek. Powrót ze zlotu pociągiem, bez cenne

Słuchajcie, dziękuje za dobre słowo ale tak naprawdę ta impreza nie mogłaby się odbyć bez was. WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH. Szczególne podziękowania dla Pani Ani, właścicielki ośrodka "Barbara" za wspaniałe miejsce na naszą imprezę. Dziękuje modemu za wlepki, mario_xt600 za gadżety, trafione w dziesiątkę. Giani xtz wielkie dzięki za alko balet i podwózkę. Podziękował Sowizdrzałowi i gruby88 za dotransportowanie wlepek, szelek i gorzały, Siedlar dzięki za garnkowe urozmaicenie dnia, Narwisty dziękóweczka za pomoc w ogarnięciu traski, bo to była jedna wielka improwizacja, kamaz77 dzięki za dobre śmiechy. Metyl dziękuje za pożyczenie motocykla, advradek dzięki za gadżety choć się nie wszystkie przydały, przynajmniej Metyl będzie miał pożytek z grila. Dziękuje wszystkim za pomoc w ogarnięciu przejazdu. Podziękowania dla Tygodnika Miasto za wsparcie dobrym słowem. Jeszcze raz dziękuję wszystkim i mam nadziej, że widzimy się w 2014 w Czechach. Aha obiecuje, że tym razem przyjadę motocyklem, a nie stopem i pociągiem.

PS.
                      Czy admin i moderatorzy mogą wrzucić wszystkie linki ze zdjęciami do osobnego wątku? Będzie mi łatwiej wybrać zestaw fotek dla Tygodnika i Pani Ani.

Komentarz

Pilnie nr.tel. do Kamaza !!!!!!
                        Papacool

Komentarz

skopiowałem linki do albumów poniżej - jak coś jeszcze będzie to dodam do tej wiadomości
                          (wydzielanie wątku chyba nie ma sensu):

ps. przy okazji o pobieraniu
                          Jeśli ktoś ma na kompie darmowy i niezły program Picasa ( http://www.dobreprogramy.pl/Picasa,P...ows,12733.html ) to można zassać cały album na własny komputer klikając na www albumu z menu głównego "czynności -> pobierz album przy użyciu programu Picasa"
                          Nie pamiętam tylko czy właściciel albumu musi gdzieś włączyć taką zgodę na pobieranie ... zamieszali teraz dodatkowo z tym Google+ i tam to już nic nie kumam.
                          Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
                          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                            Ja to już wiem co potrafię choć ciągle sam siebie zaskakuję a Łojka w takim show widzę pierwszy raz
                            Także czekam na relację z mojego występu ale tylko ze względów szkoleniowych bo ciągle się doskonalę nie tylko w jeździe motocyklem

Komentarz

Zamieszczone przez Zlot PL+CZ+SK Zobacz posta
                              uuuuuuuuuuuuu wreszcie sie do kulałem do chaty ale wątroba jeszcze nie. Spodziewana jest w piątek. Powrót ze zlotu pociągiem, bez cenne

Słuchajcie, dziękuje za dobre słowo ale tak naprawdę ta impreza nie mogłaby się odbyć bez was. WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH. Szczególne podziękowania dla Pani Ani, właścicielki ośrodka "Barbara" za wspaniałe miejsce na naszą imprezę. Dziękuje modemu za wlepki, mario_xt600 za gadżety, trafione w dziesiątkę. Giani xtz wielkie dzięki za alko balet i podwózkę. Podziękował Sowizdrzałowi i gruby88 za dotransportowanie wlepek, szelek i gorzały, Siedlar dzięki za garnkowe urozmaicenie dnia, Narwisty dziękóweczka za pomoc w ogarnięciu traski, bo to była jedna wielka improwizacja, kamaz77 dzięki za dobre śmiechy. Metyl dziękuje za pożyczenie motocykla, advradek dzięki za gadżety choć się nie wszystkie przydały, przynajmniej Metyl będzie miał pożytek z grila. Dziękuje wszystkim za pomoc w ogarnięciu przejazdu. Podziękowania dla Tygodnika Miasto za wsparcie dobrym słowem. Jeszcze raz dziękuję wszystkim i mam nadziej, że widzimy się w 2014 w Czechach. Aha obiecuje, że tym razem przyjadę motocyklem, a nie stopem i pociągiem.

PS.
                              Czy admin i moderatorzy mogą wrzucić wszystkie linki ze zdjęciami do osobnego wątku? Będzie mi łatwiej wybrać zestaw fotek dla Tygodnika i Pani Ani.
                              Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

A właśnie, dziękuję Ani właścicielce Ośrodka Barbara za podpowiedzenie i podwiezienie z kołem do serwisu opon bo sam bym go do wieczora nie ogarną.
                                Parę fotek, niestety niewiele ich pstryknąłem.
                                P1060066.jpg
                                P1060068.JPG
                                P1060069.jpg
                                P1060073.jpg
                                P1060074.jpg
                                Ostatnio edytowany przez robkri; 269.

Komentarz

Pracuję...
                                X