Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot PL+CZ+SK 2013
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez remartus Zobacz postaNO co to za jakieś ociąganie się ,dawać resztę filmów.
Komentarz
-
Zamieszczone przez remartus Zobacz postaBigmike ty miałeś jakieś filmy.Wrzucił byś.)) niestety nie moge ..uszanujcie to
Komentarz
-
Zamieszczone przez robkri Zobacz postaBigmike łobuziaku co ty za sprośności nagrywałeśSowizdrzał
KTM 750 6T
Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Komentarz
-
Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz postaJa wiem, ja wiem! Bigmike'owi jedna kelnereczka się opierała, no i nie chce teraz przyznać, że o ścianę
Ja to mogę spokojnie powiedzieć że Adaś nie dotarł na karaoke więc z Bigmike'a nie może zbijaćBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz postaJa wiem, ja wiem! Bigmike'owi jedna kelnereczka się opierała, no i nie chce teraz przyznać, że o ścianę
yćhehehehe JOlk FILM ode mnie bedzie jutro jak sie wgra do picasy..to jest tylko taki poczatek bede chcial zrobic dla kazdego cos na plycie...
kto bedzie chcial plytke wysle mi swoj adres na priv albo podacie mi jeden adres i na niego wysle wszystkie kopie...........decyzja nalezy do was...
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez robkri Zobacz postaBigmike koguciku czy to prawda
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez advradek Zobacz posta. Idź na całośćOstatnio edytowany przez Bigmike; 3170.
Komentarz
Komentarz