Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

30.11 - 02.12.2012 r. - 4. edycja spotkania i offu u Trocina

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No ten Patrol to profi zmota off na dobrych MTkach - nie ma co porownywac do lekko liftnietej Vitary do codzinnego uzytku na ATkach (co prawda nówki KL78 215/80 R15, przejechalem na nich dopiero ze 200km). Choc z drugiej strony jakbym to ja siedział za kółkiem to bym to przejechał

Na wiosne bedzie gorzej
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

maj czerwiec ?
      Im GORZEJ tym LEPIEJ.
      Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Marzec raczej jak bedzie pogoda, potem kazdy juz otwiera sezon, jezdzi itp. a na enduro sezon nie konczy sie nigdy
        Enduro nie klęka
        R 1100 GS '99 - limonka
        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
          Marzec raczej jak bedzie pogoda, potem kazdy juz otwiera sezon, jezdzi itp. a na enduro sezon nie konczy sie nigdy
          Będzie błoto więc załóż lepsze gumy do vitary

A teraz na serio,
          jak chcesz to mogę Ci zapłacić za wypożyczenie auta na dzień, teraz już wiem gdzie vitara daje radę a gdzie nie więc wody po klamki nie będzie
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Spierdalaj

Ty juz za kółko Vitary nie wsiądziesz Ania będzie jezdzic spokojnie a ty bierz Kata na wiosne
            Enduro nie klęka
            R 1100 GS '99 - limonka
            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
              Spierdalaj

Ty juz za kółko Vitary nie wsiądziesz Ania będzie jezdzic spokojnie a ty bierz Kata na wiosne
              Dobra, pogadam z Anią
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Pracuję...
              X