Hejka, nikt nie wyskakuje z propozycjami a tu czas nagli i trzeba coś zaplanować odnośnie wiosennego spotkania oraz spożywania rozmaitych specjałów przemysłu alkoholowego, browarniczego i winiarskiego tudzież własnego.

Podstawowe pytanie gdzie, Wilkasy (znane już wielu Forumowiczom, jest gdzie jeździć, zabawić się i w mordę można dostać
), Biebrza ( na wiosnę można nurkować motocyklami, tak więc pianka do sportów wodnych zamiast ciuchów motocyklowych wskazana
mamy tu dwóch wytrawnych nurków Erwina i Gianiego) albo inne propozycje.
Myślę że w ciągu miesiąca coś dogadamy bo potem trzeba będzie znaleźć ewentualnie jakąś metę i zarezerwować miejsca.
Termin np. 3-4-5.05. 2013
Pamiętajmy że w czerwcu mamy zlot międzynarodowy więc jeśli coś dla nas to tylko przełom kwietnia i maja.
Pozdrawiam Reksio

Podstawowe pytanie gdzie, Wilkasy (znane już wielu Forumowiczom, jest gdzie jeździć, zabawić się i w mordę można dostać
), Biebrza ( na wiosnę można nurkować motocyklami, tak więc pianka do sportów wodnych zamiast ciuchów motocyklowych wskazana
mamy tu dwóch wytrawnych nurków Erwina i Gianiego) albo inne propozycje.Myślę że w ciągu miesiąca coś dogadamy bo potem trzeba będzie znaleźć ewentualnie jakąś metę i zarezerwować miejsca.
Termin np. 3-4-5.05. 2013
Pamiętajmy że w czerwcu mamy zlot międzynarodowy więc jeśli coś dla nas to tylko przełom kwietnia i maja.
Pozdrawiam Reksio

Lubelskie jak najbardziej

sam przy dopinaniu Wilkas za każdym razem robiłem wszystko inaczej teraz bym organizował to wszystko jeszcze trochę inaczej ale wpada Junak ku..a, ku..a, Erwin odstawia motocykl bo następnego dnia będzie jeździł

Komentarz