Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Widzę że wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują Jeziorsko.
    Jak na razie jeżeli chodzi o bazę to proponuję to http://www.rafa-jeziorsko.eu/index.html
    Przypomniało mi się, że przecież zawsze tu przyjeżdżam popływać.
    A poro po to właśnie jak by się zorganizowało w maju spotkanie nad Jeziorskiem to można by popływać. Bo w kwietniu to nie wiem czy juz będą mieli łajby zwodowane. Ale to by trzeba było więcej dni poświęcić na spotkanie jakiś długi weekend(jak w wilkasach).
    Jak na razie to pogoda nie dopisuje i nie ma jak zrobić rozeznania trasy.
    Ale jak się poprawi to zapraszam ludzi z ziemi łódzkiej (i nie tylko) na jakiś weekend na rekonesans
    No chyba, że jeszcze Istebna wygra
    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Jak to powiedział już kiedyś Radek, ładnie tu, szkoda że już nas więcej nie wpuszczą
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Myślę że nie będzie tragedii.
        W tym okresie to raczej nikogo tam nie będzie. Wyczytałem że oni mają przerwę od października do kwietnia (kontakt tylko drogą meilową lub tel.).
        Jak już będą konkrety, że Jeziorsko wygrało to się wszystkiego wywiem

Komentarz

Siatka wywiadowcza założona ;d
          Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
          Adwenczur Klab FB
          Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Sonda została zakończona 10 stycznia, więc końkret już jest, widzimy się gdzieś w okolicach Jeziorska.
            W terminie chyba nic się już przez 3 godziny nie zmieni i będzie to 27-28 kwietnia.
            "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Panowie wg. mnie dwa potężne zloty w jednym miesiącu to lekka przesada :
              - niektórzy nie zdążą jeszcze dojść po zlocie xtz
              - nie zdążymy jeszcze za sobą zatęsknić
              - ciężko z kasą , następna wypłata jeszcze nie dotrze
              - kobieta nie zrozumie i będzie podejrzewała o jakąś kochankę
              - itp.
              Może jeszcze da się coś zrobić z tym terminem ?
              Papacool

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                Sonda została zakończona 10 stycznia, więc końkret już jest, widzimy się gdzieś w okolicach Jeziorska.
                W terminie chyba nic się już przez 3 godziny nie zmieni i będzie to 27-28 czerwca.
                Jarek nie pękaj. Robertowi się pomyliło. Nie chodzi o czerwiec tylko kwiecień.
                Proszę o sprostowanie.
                A ja w takim razie piszę do 'Rafy' czy zechcą nas ugościć z końcem kwietnia.
                Swoją drogą to myślę, że można już śmiało ruszyć z listą. Co by było wiadomo ile nas dobrego będzie.
                Ja wstępnie zapowiem nas w liczbie 30+(ale jak znam życie będzie więcej). I wywiem się co jak z posiłkami (śniadanie, kolacja, grill).
                Ponawiam pytanie czy ktoś ma ochotę w któryś weekend zrobić rekonesans. W razie czego mogę parę osób przenocować u siebie(przed lub po rekonesansie).

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
                  Jarek nie pękaj. Robertowi się pomyliło. Nie chodzi o czerwiec tylko kwiecień.
                  Proszę o sprostowanie.
                  Szlag, jasne, że źle napisałem, chodziło o 27-28 KWIETNIA, już poprawiam tamtego posta, żeby nie robić zamieszania.

- - - Zaktualizowano - - -

Ponawiam pytanie czy ktoś ma ochotę w któryś weekend zrobić rekonesans. W razie czego mogę parę osób przenocować u siebie(przed lub po rekonesansie).
                  Giani, co rozumiesz poprzez rekonesans? w sumie mam niedaleko, bylebym nie musiał brnąć przez błoto po klamki
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Chodzi mi o przejechanie się do o koła Jeziorska i wzdłuż Warty. Albo w górę rzeki albo w dół. Bez brodzenia. Raczej mi chodziło by ogarnąć szutry i boczne drogi.
                    Jak byś miał ochotę to możemy się umówić np. w Warcie na rynku i objechać Jeziorsko i potem w górę rzeki wzdłuż wałów w stronę Sieradza i dalej. Zobaczymy na ile czasu starczy.
                    Ostatnio edytowany przez giani; 102.

Komentarz

Chodzi mi o przejechanie się do o koła Jeziorska i wzdłuż Warty. Albo w górę rzeki albo w dół. Bez brodzenia raczej mi chodziło by ogarnąć szutry i boczne drogi.
                      Jak byś miał ochotę to możemy się umówić np. w Warcie na rynku i objechać Jeziorsko i potem w górę rzeki wzdłuż wałów w stronę Sieradza i dalej. Zobaczymy na ile czasu starczy.
                      Okej możemy jechać, postaram się jakąś mapę przygotować, i podeślę Ci na maila.

Komentarz

No i dostałem zwrotnego meila:

Witam!
                        Jak najbardziej jest możliwość wynajęcia domków oraz postawienia
                        namiotów w wybranym przez Pana terminie. Oczywiście można również
                        wykupić całodzienne wyżywienie, samo śniadanie czy też kolację. Możecie
                        też zarezerwować altanę grillową i przygotować jedzenie we własnym
                        zakresie lub zamówić całość przygotowania u nas.
                        Jeśli chodzi o przyjazd w piątek to oczywiście nie ma problemu i jest to
                        opcja bardziej korzystna finansowo, ponieważ przy pobytach na jedną dobę
                        cena za osobę jest nieco wyższa ( cennik*).
                        Jeszcze sprawa rezerwacji. Jeśli zdecydujecie się Państwo przyjechać z
                        namiotami to nie będzie ona potrzebna. Inaczej jest w przypadku domków.
                        Dostajemy już e- maile z zapytaniami o majówkę, która wbrew pozorom
                        zacznie się właśnie w ostatni weekend kwietnia. Jeśli chodzi więc o
                        zakwaterowanie grupy to warto nie zwlekać bo może później nie być miejsc.
                        Niebawem pojawi się na naszej stronie informacja związana z nowym
                        cennikiem na sezon letni 2013. Ceny ulegną wprawdzie nieznaczącej
                        zmianie, ale zawsze. Wszyscy Goście, którzy złożą rezerwację do końca
                        lutego zagwarantują sobie zeszłoroczne ceny pobytu. Jesteście Państwo
                        jednymi z pierwszych zainteresowanych tym terminem więc chyba warto
                        będzie z tego skorzystać.
                        Pozdrawiamy i póki co zapraszamy do e-milowego kontaktu bo na Ośrodku zima!
                        RAFA TEAM

Na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak

Komentarz

To może w ramach robienia listy, usunę tą ankietę i zrobię taką, że po kliknięciu w opcję "zapisuję się" dana osoba zostanie dopisana do listy. Coś jak w tej sondzie, unikniemy tasiemca z listą i kopiowania:
                          podglad.jpg

Komentarz

Bardzo dobry pomysł. Tylko czy wszyscy podłapią

Komentarz

nie unikniemy tasiemca jak wygra jedna lokalizacja to będą na liście osoby chcące tej lokalizacji

inni będą musieli sie i tak dopisac - jesli będą chcieli pojechać na wybraną przez wszystkich lokalizację (inną niż ich wybrana)
                              ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                              FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Kamil ale lokalizacja juz jest wybrana.
                                Ja rozumiem to w ten sposób, że będzie jedna lokalizacja(Jeziorsko). Kto się deklaruje ten kilka i w ten sposób mamy stan osobowy. Ew. do wyboru druga opcja z dwoma noclegami(piątek,sobota).
                                Tak ja to widzę

Komentarz

Pracuję...
                                X