Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ku..wa ale zamotaliście. Wiem że jak wpiszę się na listę to będę wpisany ale czy można się wypisać? Część ludzi na pewno się wycofa bliżej terminu, ankiety nie można było zmienić ciekawe jak będzie z listą chętnych.

A jeżeli chodzi o pensjune to nie ma co zwlekać tylko rezerwować domki, nawet jak bedzie dużo namiotowców i spadnie deszcz albo śnieg każdy będzie się pchał do domków.
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
      Ku..wa ale zamotaliście. Wiem że jak wpiszę się na listę to będę wpisany ale czy można się wypisać? Część ludzi na pewno się wycofa bliżej terminu, ankiety nie można było zmienić ciekawe jak będzie z listą chętnych.

A jeżeli chodzi o pensjune to nie ma co zwlekać tylko rezerwować domki, nawet jak bedzie dużo namiotowców i spadnie deszcz albo śnieg każdy będzie się pchał do domków.
      koniec kwietnia to jeszcze loteria z pogodą,wiem że część z nas lubi ekstremalne warunki ale kiepski komfort w latowym namiocie i spiworku jak może być zimno i mokro Ale cuda się zdarzają i byle było ciepełko. Obawiałem się że w Istebnej na koniec kwietnia może być jeszcze dużo miejsc gdzie będzie leżał śnieg i nie będzie można wjechać.Bywało tak że i w maju na północnych stokach w zacienionych miejscach śnieg miał się dobrze.
      Ale w centralnej Polsce tego problemu nie powinno być ,co najwyżej będzie dużo błota
      Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

No dobra. To róbmy normalną listę (tasiemca).
        Faktycznie jest tak, że tasiemca będzie łatwiej kontrolować(ew. rezygnacje w połowie itp.).
        A pro po noclegów to czas goni nas. Ja w każdej chwili mogę wysłać meila i rezerwować.
        A tak w ogóle to zaraz napiszę do nich i zapytam ile jest miejsc w domkach.
        Bo może się okazać że i tak wszystko trzeba będzie zarezerwować i jeszcze będzie mało
        ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
          No dobra. To róbmy normalną listę (tasiemca).
          Faktycznie jest tak, że tasiemca będzie łatwiej kontrolować(ew. rezygnacje w połowie itp.).
          A pro po noclegów to czas goni nas. Ja w każdej chwili mogę wysłać meila i rezerwować.
          A tak w ogóle to zaraz napiszę do nich i zapytam ile jest miejsc w domkach.
          Bo może się okazać że i tak wszystko trzeba będzie zarezerwować i jeszcze będzie mało
          Giani xtz nie ma się nad czym zastanawiać. Chętnych na Pęczniew było 20 osób że będzie Jeziorsko to chyba nikt się nie wycofa, a reszta głosujących czyli 28 osób przyjmijmy że połowa pojedzie. To mamy 34 osoby razem, podobna frekwencja była w Gugnach. Domki proponuję standard cena przystępna i warunki dobre. Cena jeżeli grupa zorganizowana to wynegocjujesz po 45 zł. Więc moim zdaniem nie czekając na wynik zapisów trzeba zarezerwować 11 domków o ile tyle jest?. Tylko napisz w mailu że jeżeli będzie mniej osób (powiemy miesiąc przed przyjazdem) to możemy zrezygnować z jednego góra dwóch domków.
          Rozmawiałem z AdvRadek i jest chętny więc za jego wiedzą mogę go zapisać, z Grubym nie rozmawiałem na ten temat ale w ciemno go zapisuję. Na pewno nie odmówi spotkania w tak zacnym gronie, więc na jeden domek już masz chętnych.

Lista Jeziorsko

1. Gruby
          2. AdvRadek
          3. Kojega

Komentarz

Gwoli ścisłości: Jeziorsko to nazwa zalewu, zbiornika wodnego, a Pęczniew to miejscowość nad tym jeziorem.
            Giani podał nazwę ośrodka Rafa, gdzie ma się odbyć nasz spęd
            "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

w końcu głosowałem na pęczniew i mam na jeziorsko ze 40km więc grzechem było by się nie stawić

1. Gruby
              2. AdvRadek
              3. Kojega
              4. wegiel

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                Gwoli ścisłości: Jeziorsko to nazwa zalewu, zbiornika wodnego, a Pęczniew to miejscowość nad tym jeziorem.
                Giani podał nazwę ośrodka Rafa, gdzie ma się odbyć nasz spęd
                Chodziło mi o to że miejscowość będzie inna niż zaproponowana w sondzie, ale masz racje to nad tą samą kałużą.

Komentarz

No właśnie o to chodzi.
                  Ja znam ten ośrodek i wiem, że 11 domków standard to na pewno nie ma.
                  Czekam na odpowiedź na temat ilości domków w ogóle. I podejrzewam, że od razu je zarezerwuje. Ew. są jeszcze holenderki i przyczepy. W przypadku naprawdę niekorzystnych warunków pogodowych będą na pewno dobrą alternatywą dla upartych na namiot.
                  Będę na bieżąco informował.

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
                    No właśnie o to chodzi.
                    Ja znam ten ośrodek i wiem, że 11 domków standard to na pewno nie ma.
                    Czekam na odpowiedź na temat ilości domków w ogóle. I podejrzewam, że od razu je zarezerwuje. Ew. są jeszcze holenderki i przyczepy. W przypadku naprawdę niekorzystnych warunków pogodowych będą na pewno dobrą alternatywą dla upartych na namiot.
                    Będę na bieżąco informował.
                    Jeśli ta Rafa nie ma tyle miejsca to jeszcze można poszukać jakiejś innej pensjuny, w końcu troche czasu jeszcze jest.
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    sigpic

Komentarz

1. Gruby
                      2. AdvRadek
                      3. Kojega
                      4. wegiel
                      5. Sowizdrzał
                      Sowizdrzał
                      KTM 750 6T
                      Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

1. Gruby
                        2. AdvRadek
                        3. Kojega
                        4. wegiel
                        5. Sowizdrzał
                        6. REMARTUS

Komentarz

Witam!
                          Na dzień dzisiejszy w Ośrodku możemy zakwaterować w domkach i
                          przyczepach 80 osób.
                          Z łazienkami:
                          LUX - 12 osób - 3 domki dwupokojowe- w każdym pokoju 2 osoby
                          STANDARD - 18 osób - 5 domków (2 trzyosobowe, 3 domki czteroosobowe )
                          PORTOWY - 5 osób - 1 pokój dwuosobowy, 1 pokój trzyosobowy
                          HOLENDERKI - 12 osób - 2 duże przyczepy, w każdej 3 dwuosobowe
                          sypialnie i duży wspólny salon

Bez łazienek:
                          STUDENT - 25 osób w 4 domkach ( w nich łącznie 7 pokoi: 3
                          dwuosobowe, 1 trzyosobowy, 2 pięcioosobowe, 1 sześcioosobowy)
                          PRZYCZEPY KEMPINGOWE - dwie przyczepy 2 / 3 osobowe

Ważne abyście Państwo dali znać jaka konfiguracja miejsc Wam odpowiada,
                          ponieważ w każdym domku LUX i STANDARD jest tzw. łóżko małżeńskie które
                          np. w STANDARDACH zamieniamy czasem dla grup na pojedyncze tapczany.
                          Wszystkie domki oprócz PORTOWEGO usytuowane są w sąsiedztwie.
                          Póki co pierwsze rezerwacje mamy od 1 maja więc ostatni weekend kwietnia
                          100% dostępnych miejsc.
                          Pozdrawiamy!
                          RAFA TEAM

Więc jak na razie rezerwuje wszystkie domki 'Standard' i 'Student'. Mają podobny standard jak w Wilkasach.
                          Oczywiście na ten moment wszystkie domki są wolne i można rezerwować co się chce. Jak ktoś chce sobie podnieść standard to są jeszcze 'Lux' i 'Portowy'

Komentarz

No dobra jakoś przemęczę sie w standardzie

1. Gruby
                            2. AdvRadek
                            3. Kojega
                            4. wegiel
                            5. Sowizdrzał
                            6. REMARTUS
                            7. marcinjunak - z niechrapiącymi !!!!
                            sigpic

Komentarz

ZWRACAĆ UWAGĘ NA KOLEJNOŚĆ

1. Gruby
                              2. AdvRadek
                              3. Kojega
                              4. wegiel
                              5. Sowizdrzał
                              6. REMARTUS
                              7. marcinjunak - z niechrapiącymi !!!
                              8. mario_xt600

- - - Zaktualizowano - - -

się zwraca tyle że pisaliśmy w tej samej chwili
                              Ostatnio edytowany przez mario_xt600; 365. Powód: kolejność
                              Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

1. Gruby
                                2. AdvRadek
                                3. Kojega
                                4. wegiel
                                5. Sowizdrzał
                                6. REMARTUS
                                7. marcinjunak - z niechrapiącymi !!!
                                8. mario_xt600
                                9. Janas_WaWa

Komentarz

Pracuję...