Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Stanisławka 2013 -19-21 kwietnia - 5. edycja imprezowania i rycia w terenie u trocina

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Heheh u mnie dzis bylo -13 nad ranem, teraz jest juz -10 fajnie sie vitarą w terenie jezdzi... jestem dobrej mysli bo w sumie wystarczy tydzien ladnej pogody i ryc w terenie moto sie da, musi troche sniegu spłynąć bo na razie jest grubo... zobaczymy...
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

No i postanowione - trza byc twardym nie mientkim - termin ten co miał być 5 -7 kwietnia nie ma co przekładać bo jeździć się chce

Ma być ok 12 stopni w dzień, w nocy 5 tak że na jazdę w sam raz pewnie gdzie niegdzie bedzie jeszcze troche sniegu, szczególnie w wąwozach zacienionych, ale damy radę chociaż będzie się cos działo
      Enduro nie klęka
      R 1100 GS '99 - limonka
      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

hmmm.... zobaczymy jak będzie z tą pogodą ...

O której przewidujesz start w sobotę ?

Komentarz

Na spokojnie żeby było już cieplej ok. 11 - dzień będzie długi, popołudniu cieplej - myślę że do 17 można latać

Ja będę już urzędował na miejscu od piątku popołudniu - zapraszam
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

czyli znów spijesz mordę i w sobotę będziesz nie do życia !
            Ok kto jeszcze będzie na Teresie ? ew Big-u lub czymś chodzącym w mojej wadze
            Im GORZEJ tym LEPIEJ.
            Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

No co ty - będę wszystko przygotowywał, ogarniał, szykował itd

Tereską może ja pojadę, zobaczymy
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

HA HA HA. ŚCIEMA !
                Oboje dobrze wiemy że nie masz takich jaj co by TAKIM motorem szaleć w terenie ;-)
                a może jednaj udowodnisz coś wart ( żarcik żarcik )
                Im GORZEJ tym LEPIEJ.
                Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Stąpasz po bardzo cienkim lodzie....
                  Enduro nie klęka
                  R 1100 GS '99 - limonka
                  Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Trocin ale żeby znowu nie było więcej gadania i czekania niż jazdy. Masz jakiś ślad trasy? Czy znowu będzie wolna amerykanka i razem z Jankiem będziecie zapierdzielać po wąwozach na swoich psach i narzekać że za wolno?
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

I kto to mówi Pała Pała

Spokojnie nie będziemy narzekać, będziemy czekac na wszystkich, nie bedziemy sie scigac, tempo turystyczne

Trasa będzie podobna do tej co zwykle pewnie, nikt się nie zgubi, objadę ją po świętach

Tak już jest ze zróżnicowanie sprzętów powoduje ze jedni na drugich muszą poczekać czasami...
                      Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
                      Enduro nie klęka
                      R 1100 GS '99 - limonka
                      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

termin ten co miał być 5 -7 kwietnia

ja nie narzekalem ze wolno i nie przypominam sobie zeby ktokolwiek to robił, ale jak juz wczesniej pisałem mozna zrobic jeden dzien "przelotowy", zwłaszcza ze na dnie wąwozów będzie snieg i ogólna breja, nie wiem czy Roztocze to nie za daleko po błotach, ale fajne piaskowe lasy są tez w okolicach Opola i mozna tam uderzac coby ludzie na ciezszych maszynach "odpoczęli" od wąwozów
                        XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

A po co na roztocze, wystarczy w las koło puław i już masz piasek, ale co z tego jak wszędzie będzie jeszcze śnieg
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          sigpic

Komentarz

W sobote robimy normalną trase jak sie da, piach będzie, spoko, w niedziele hardmadafaka rycie po okolicznych wąwozach torze itd. na dół wąwozów raczej nie bedzie sensu zjezdzac w sobote bo bedziemy sie wyciagac pol dnia...
                            Enduro nie klęka
                            R 1100 GS '99 - limonka
                            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                              w niedziele hardmadafaka rycie po okolicznych wąwozach torze itd.
                              he he już to widzę jak wszyscy siadają na moto w niedziele rano po sobotniej posiadówce
                              sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                                A po co na roztocze, wystarczy w las koło puław i już masz piasek, ale co z tego jak wszędzie będzie jeszcze śnieg
                                na Roztocze warto pojechac bo są tam duzo większe góry i podjazdy niz u nas, jak ktos był na nartach w Batorzu to wie o co chodzi
                                XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

Pracuję...
                                X