Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Stanisławka 2013 -19-21 kwietnia - 5. edycja imprezowania i rycia w terenie u trocina

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez jjanek200 Zobacz posta
    na Roztocze warto pojechac bo są tam duzo większe góry i podjazdy niz u nas, jak ktos był na nartach w Batorzu to wie o co chodzi
    He he z tymi podjazdami piaszczystymi to fajna sprawa, tylko przyjedź męskim motocyklem jak to mówi roodolf a nie na psie
    Kurde może i ja ogarne na wyjazd jakiegoś crosiaka
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Póki mam jako takie zdrowie wolę tyrac na lekkich sprzętach, zresztą i tak z czasem cienko więc jednym moto niewiele nalatam
      Ogarniaj crosiaka, szkoda advenczera na latanie wkoło komina, żebys jeszcze miał przyjechac do nas z daleko to rozumiem, ale z Dęblina to i na trialu idzie przyprarkotac
      XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

No trial bylby idealny na tą imprezę w terenie błooota w choooy na razie i sniegu jeszcze troche ale z kazdym dniem coraz mniej i topnieje wszystko tak ze wyglada na to ze bedzie srogo
        Enduro nie klęka
        R 1100 GS '99 - limonka
        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
          jak to mówi roodolf
          Kurde może i ja ogarne na wyjazd jakiegoś crosiaka
          RUDOLF / rudolf przyjacielu !
          Jasne. Wszyscy zabierzcie "psy" Mi to nawet spasi. Będę jeździł za Vitarą. Jak coś to mi Ania pomoże ;-) ew. Mareczek bo na DZIKA to bym nie liczył Max co może zrobić to chyba zakopać auto po uszy.
          Tak a`propos Trocin. czy Vitarka ma już te oponki co jej kupiłeś co to niby robą robote w terenie ?
          Im GORZEJ tym LEPIEJ.
          Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Ja z kilku przyczyn muszę się wycofać, więc nie blokuję miejsca i nie zawracam du...y.
            Sorry. Szacun za organizację świetnej imprezy, może na następną edycję uda mi się doczłapać.

Komentarz

Zamieszczone przez Rudolf000 Zobacz posta
              RUDOLF / rudolf przyjacielu !
              Jasne. Wszyscy zabierzcie "psy" Mi to nawet spasi. Będę jeździł za Vitarą. Jak coś to mi Ania pomoże ;-) ew. Mareczek bo na DZIKA to bym nie liczył Max co może zrobić to chyba zakopać auto po uszy.
              Tak a`propos Trocin. czy Vitarka ma już te oponki co jej kupiłeś co to niby robą robote w terenie ?
              O przepraszam, zachowałem się jak gówniarz
              Nie pękaj Rudi, damy Ani Vitarę i będziemy razem za nią ganiali

Czyli co? Ta lista aktualna?
              1. trocin+ania
              2. tomek
              3. sylwek
              4. marcinjunak - samochodem albo na moto jak będzie ciepło, popatrzeć chciałem
              5. RENIA
              6. AdamB
              7. czeczen
              9. jjanek200
              10.
              11. Rudolf000 + 1
              Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              sigpic

Komentarz

Opony w Vitarze są te co były, nie zakładam jadnak hardmadafaka jodełek bo za bardzo bedzie kusic zeby wjezdzac wszedzie a tak jest bariera psychiczna zeby sie nie pchac w błoto po szyby na tych gumach Będą pewnie jeszcze 2 wozy terenowe wiec bedzie komu wyciągać

Aktualna lista:

1. trocin+ania
                2. sylwek
                3. marcinjunak - samochodem albo na moto jak będzie ciepło, popatrzeć chciałem
                4. RENIA
                5. AdamB
                6. czeczen
                7. jjanek200
                8. m0t0rynka
                9. Rudolf000

Ekipa z Radomia też może przybędzie w jeszcze większym składzie: Łukasz DRZ400, Mariusz DRZ400, Bartek DR800 oraz Karol KTM LC4 620, Tomek DR650
                Z forum DR tez pewnie ktos wpadnie, oprócz tego będzie wesoła ekipa imprezująca bez motocykli
                Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
                Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                  Opony w Vitarze są te co były, nie zakładam jadnak hardmadafaka jodełek bo za bardzo bedzie kusic zeby wjezdzac wszedzie a tak jest bariera psychiczna zeby sie nie pchac w błoto po szyby na tych gumach
                  No właśnie. zamiast zamienić i śmigać większość czasu spędzimy na tym aby wyciągać Viki ;-)
                  Ja - 1. Mysia raczej ze mną nie pojedzie.
                  Renia będzie na dominie ?
                  Mam nadzieje ze ktoś jeszcze raczy wpaść.
                  Im GORZEJ tym LEPIEJ.

Komentarz

Wszystko się wyklaruje 2-3 dni przed imprezą, jak bedzie w miare pogoda to niezdecydowani przyjadą, a jak bedzie lipa to tylko twardziele i jebnięci będą
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                      tylko twardziele i jebnięci będą
                      zapomniałeś jeszcze wspomnieć o pijakach
                      sigpic

Komentarz

O przepraszam że pominąłem wąską grupę osobników do której się zaliczasz - i PIJAKI BĘDĄ
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Wąska to będzie tych stroniących ;-)
                          Im GORZEJ tym LEPIEJ.

Komentarz

Będę na dominie Tak jak już wcześniej było wspomniane, wybieramy się z Adamem pojeździć "swoim" (moim ) tempem.

Komentarz

Zamieszczone przez jjanek200 Zobacz posta
                              ja nie narzekalem ze wolno i nie przypominam sobie zeby ktokolwiek to robił,
                              ja tylko słyszałam kiedyś "....co robisz? - czyszczę koło patykiem! -a w d...pie sobie pogrzeb tym patykiem ..."

Ja też będę jakimś tempem jechała, dobrze że nie mam wstecznego, bo pewnie byłby najlepszy

W razie W TeTa pójdzie do jeepa

Komentarz

Proszę bardzo
                                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Pracuję...
                                X