Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dziękuje wszystkim za przybycie i wspólną zabawę oraz odśpiewanie sto lat (wielokrotnie ) i wypicie mojego zdrowia. Specjalne podziękowania dla bandita z poprowadzenie trasy off i dla frogga za poprowadzenie trasy turystycznej.
    Podzielcie się proszę zdjęciami i filmikami.

- - - Zaktualizowano - - -

PS> Bandit zające sąsiada przeżyły ?

Komentarz

Ja również dziękuję wszystkim stałym i nowym bywalcom zlotów za przybycie . Mam nadzieje że sie podobało i do następnego!

załączam co nieco z mojego telefonu:
      http://1drv.ms/1ozlCyN
      http://1drv.ms/1jQrP8P

Komentarz

DSC03483.jpgpomarańcza zaliczyła fajny wypadzikMario_xt600 to dla ciebie na pamiątke)) Magda jeszcze bedzie miała filmik jak byłeś sie przecieknąc..Mam nadzieje ze da ci to sporo do myslenia hehehe

Komentarz

Chciałem również podziękować w imieniu swoim i zespołu, każdemu z osobna i wszystkim razem za super weekend i niezapomniane widoki!!!!
          Dzięki i do zobaczenia!!

Komentarz

Ja również DZIĘKUJĘ Wszystkim za wspaniałą atmosferę. Marioli i Bartkowi za organizację spotkania, bo wszystko było na swoim miejscu

Do zobaczenia!!!

P.S. mario_xt600 filmik z twojej przejażdżki "pomarańczą" jest i zdjęcie radości po

Komentarz

To i ja się dołączę- było bardzo miło was wszystkich poznać, mam nadzieję że się spotkamy w przyszłym roku w takim samym składzie a być może w jeszcze większym

Komentarz

Zamieszczone przez Bigmike Zobacz posta
                [ATTACH=CONFIG]16927[/ATTACH]pomarańcza zaliczyła fajny wypadzikMario_xt600 to dla ciebie na pamiątke)) Magda jeszcze bedzie miała filmik jak byłeś sie przecieknąc..Mam nadzieje ze da ci to sporo do myslenia hehehe
                Michał zarazo,teraz mam przesrane bo mi się we łbie kotłuje Dzięki za możliwość przejażdżki ,daje do myślenia
                Pozdrawiam i do następnego razu,jak coś to może wspólny wypad na SK,CZ,PL w Wrześniu.
                Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Ja również dziękuję za mile spędzony czas.

Yaqub podsumował:

"Tata było SUPER, tylko za krótko"

Pozdro
                  PiotrAs

Komentarz

Zamieszczone przez PiotrAS Zobacz posta
                    Ja również dziękuję za mile spędzony czas.

Yaqub podsumował:

"Tata było SUPER, tylko za krótko"

Pozdro
                    PiotrAs
                    Za krótko bo nie zdążyliśmy opróżnić beczki a wisisz jeszcze 3,50 za ostatnie piwo
                    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

I ja śpieszę z podziękowaniami.

Miło mi było zobaczyć w końcu prawie całe Szanowne Bractwo, zamienić kilka słów i zapamiętać kilka twarzy. Chodź nie mogłem zostać z Wami dłużej to i tak się cieszę. Ten mile spędzony czas w pamięci zostanie na dłużej.

Pozdrawiam i zapraszam ponownie w nasze strony.

W linku kilka fotek z mojego aparatu.

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
                        Michał zarazo,teraz mam przesrane bo mi się we łbie kotłuje Dzięki za możliwość przejażdżki ,daje do myślenia
                        Pozdrawiam i do następnego razu,jak coś to może wspólny wypad na SK,CZ,PL w Wrześniu.
                        Hehehe...dobrze niech się mieli...nie ma za co dziękować, ciesze sie ze sie przejechałeś przynajmniej wiesz czym to pachnie..hehe))Będę myślał o tym wrześniu....było by zaje...fajnie))moze uda sie zrealizować to o czym rozmawialiśmy na zlocie...?

Komentarz

Dzięki za super imprezę, zaj... klimat i pogodę

Komentarz

IMG_20140524_165529.jpg

i ja dołączam zdjęcie, nieco kiepskiej jakości.

Komentarz

Wygląda jak foto z ukrytej w drzewie kamery CCD. Wkradłeś się na serwer zdjęć Lasów Państwowych?

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
                                Wygląda jak foto z ukrytej w drzewie kamery CCD. Wkradłeś się na serwer zdjęć Lasów Państwowych?
                                Dokładnie, mamy zdjęcie jak właściciel niebieskiej tereski smaruje tablice błotem

Komentarz

PracujÄ™...
                                X