Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka
pewnie widział znikający pomarańczowy zadek i kotłowało się w główce
Musiało to być i dla niego nie lada przeżycie ,ta fajka po powrocie to tak jak po dobrym seksie
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
He he
Mario po przejażdżce to gdyby nie uszy śmiał by się dookoła głowy
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Marcin masz rację,tylko kask i uszy mnie powstrzymywały
Też tak miałem dlatego długo się nie zastanawiałem i puściłem super dakarowy sprzęt jak najszybciej.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
to filmik ode mnie..jest dość "krótki" dlatego tez weźcie przed kompy piwko. Film jest wystawiony prywatnie a nie publicznie. Jeśli ktoś będzie miał coś przeciwko to usunę. pozdrawiam i miłego ogladania..mam nadzieje ze sie spodoba. czekam na opinie po obejrzeniu
to filmik ode mnie..jest dość "krótki" dlatego tez weźcie przed kompy piwko. Film jest wystawiony prywatnie a nie publicznie. Jeśli ktoś będzie miał coś przeciwko to usunę. pozdrawiam i miłego ogladania..mam nadzieje ze sie spodoba. czekam na opinie po obejrzeniu
Wreszcie, wreszcie Malutki dzięki za filmik i już czekam wieczora co by przysiąść do kompa.
A piwko to wspólnie
Słuchajcie i tak poskracałem..robiłem to dla siebie w formie jakiejs pamiątki z wyjazdu wiec tak sie uskładało...ale bardzo szybko sie to ogląda))hehehe...nie marudzić mi tu!))
Dotrwałem do piętej minuty i zacząłem przewijać dalej, nic się nie dzieje na tym filmie. Chyba że masz jakieś fajne momenty do podaj czas filmu.
sigpic
Dotrwałem do piętej minuty i zacząłem przewijać dalej, nic się nie dzieje na tym filmie. Chyba że masz jakieś fajne momenty do podaj czas filmu.
momentów fajnych było wiele..tylko akurat kamerka tego nie zarejestrowała. Przykro mi że nie naciesze twoich oczu, może innym razem...pozdro...
W najnowszym wydaniu miesięcznika MOTOCYKL - lipiec 2014, na stronie 14, pierwsze zdjęcie od góry. Zdjęcie z wyjazdu grupy OFF. Na drugim planie Bigmike przy swoim "Kacie", nasz przyjezdny przyjaciel ze Szwecji i odwrócony tyłem chyba Johny .... a na pierwszym planie oczywiście Tenerki
Komentarz