Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka
pewnie widział znikający pomarańczowy zadek i kotłowało się w główce
Musiało to być i dla niego nie lada przeżycie ,ta fajka po powrocie to tak jak po dobrym seksie
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
He he
Mario po przejażdżce to gdyby nie uszy śmiał by się dookoła głowy
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Marcin masz rację,tylko kask i uszy mnie powstrzymywały
Też tak miałem dlatego długo się nie zastanawiałem i puściłem super dakarowy sprzęt jak najszybciej.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
to filmik ode mnie..jest dość "krótki" dlatego tez weźcie przed kompy piwko. Film jest wystawiony prywatnie a nie publicznie. Jeśli ktoś będzie miał coś przeciwko to usunę. pozdrawiam i miłego ogladania..mam nadzieje ze sie spodoba. czekam na opinie po obejrzeniu
to filmik ode mnie..jest dość "krótki" dlatego tez weźcie przed kompy piwko. Film jest wystawiony prywatnie a nie publicznie. Jeśli ktoś będzie miał coś przeciwko to usunę. pozdrawiam i miłego ogladania..mam nadzieje ze sie spodoba. czekam na opinie po obejrzeniu
Wreszcie, wreszcie Malutki dzięki za filmik i już czekam wieczora co by przysiąść do kompa.
A piwko to wspólnie
Słuchajcie i tak poskracałem..robiłem to dla siebie w formie jakiejs pamiątki z wyjazdu wiec tak sie uskładało...ale bardzo szybko sie to ogląda))hehehe...nie marudzić mi tu!))
Dotrwałem do piętej minuty i zacząłem przewijać dalej, nic się nie dzieje na tym filmie. Chyba że masz jakieś fajne momenty do podaj czas filmu.
sigpic
W najnowszym wydaniu miesięcznika MOTOCYKL - lipiec 2014, na stronie 14, pierwsze zdjęcie od góry. Zdjęcie z wyjazdu grupy OFF. Na drugim planie Bigmike przy swoim "Kacie", nasz przyjezdny przyjaciel ze Szwecji i odwrócony tyłem chyba Johny .... a na pierwszym planie oczywiście Tenerki
Komentarz