Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
CZ PL SK 7 międzynarodowy zlot 05-07 wrzesień 2014
Oczywiście, nie zapomnę jeżeli się uda to będzie mój pierwszy zlot, tylko narazie sytuację ogarniam.
szkoda że sytuacja mi się troszkę skomplikowała,bo będę w Biesach od piątku przez 2 tygodnie ale nie zabiorę moto ( problemy techniczne nie ogarnięte z braku czasu ) na wakacje.Mogli byśmy się spotkać i zrobić jakiś ewent w górach
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
szkoda że sytuacja mi się troszkę skomplikowała,bo będę w Biesach od piątku przez 2 tygodnie ale nie zabiorę moto ( problemy techniczne nie ogarnięte z braku czasu ) na wakacje.Mogli byśmy się spotkać i zrobić jakiś ewent w górach
Ja akurat w sobotę wyjeżdżam na Mazury i wracam za tydzień, potem będę w domu (okolice Łańcuta), albo i jeszcze tydzień nie będę
na 95% jadę sam - czy ktoś potrzebuje do pokoju? Może ktoś również podobnie do mnie jedzie sam i szuka współlokatora?
Tak czy siak jadę z dużym namiotem (bo później dalej gdzieś spadam) i będę mógł kogoś przyjąć
wszystkie informacje macie na specjalnie stworzonej stronie ... gdzie trzeba się zarejestrować w celu zapewnienia sobie miejsca i wyżywienia - rejestracja ma pomóc organizatorom w zorientowniu się co do ilości uczestników i rezerwacji kwater
Gandalf to ja jestem chętny na domek i szukam współlokatora może zbierze się ekipa na jeden domek kwestia dogadania jeszcze, jaki? Też będę jechał samemu chyba, że ktoś leci z okolic Piły czy Poznania? A jeszcze jedno pytanie odnośnie rejestracji wszystkie okienka trzeba wypełnić czy jedzenie można dogadać na miejscu i domek jeszcze też pod znakiem zapytania?
Komentarz