W Przerwankach najgorsza będzie noc z piątku na niedzielę :-P
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Zwiń
X
-
Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
-
Z pogodą nie ma co wybiagać aż tak do przodu...pogoda zawsze jakaś będzie, lepsza lub gorsza. Co do ogrzewania to polecam domki 6-cio osobowe bo mają kominki w środku i będzie na pewno ciepło. Co do lania po ryju to raczej legendy...nas będzie minimum 20 chłopa wiec nie ma co się obawiac.Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz postaEch...
Ja to nie wiem
Gdzieś wyczytałem że w tym terminie ma padać deszcz ze śniegiem... Te domki mają ogrzewanie??
Słyszałem też że tamtejsi tubylcy leją ostro w ryj. Orzełek czy tam biją??
Czeczen czy jak zwykle na początek będzie "naturalna selekcja". Rannym pomagacie?
no to na ra
- - - Zaktualizowano - - -
!!!WAŻNE!!! Do końca marca robię listę na podstawie poniższego formularzą, a w kwietniu zbieram kasę na zaliczkę. ZALICZKĘ KAŻDY POLICZY SOBIE SAM - TYLKO ZA ZAMÓWIEONE JEDZENIE. Za domki/namioty będę kasował na miejscu przy "meldunku"
https://docs.google.com/forms/d/164u...?usp=send_form
Komentarz
-
Tu nie o ilość chodzi tylko o... stanZamieszczone przez orzelekNGI Zobacz posta...nas będzie minimum 20 chłopa wiec nie ma co się obawiac.
Żeś pitolnął ankietę że aż zweryfikowałem datę czy na pewno mam wolne
Ostatnio edytowany przez advradek; 76.
Komentarz
-
no właśnie...stan...włączony tryb nieśmiertelnośćZamieszczone przez advradek Zobacz postaTu nie o ilość chodzi tylko o... stan
Komentarz
-
Robkri też tak myślałZamieszczone przez orzelekNGI Zobacz postano właśnie...stan...włączony tryb nieśmiertelność
a kornik wrócił bez butów
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Hmm..Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaRobkri też tak myślał
a kornik wrócił bez butów 
Napisz coś więcej
ciekawy temat...
Komentarz
-
Proponuję nie rozwijać wątku, kto był ten wie i niech zachowa to dla siebieZamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz postaHmm..
Napisz coś więcej
ciekawy temat...
. Jeśli się spotkamy przy jakimś soczku to może ci opowiem
Komentarz
-
ja jak zwykle w kwestii formalnej
czy cena 15 zł za dobę w namiocie to tyczy się jednej osoby czy każda osoba 15 zł ? pytam tak dla jasności
dalej czy jak wcześniej pisałem jeśli jeszcze nie potrafiłbym się określić do końca marca to mimo iż nie wypełnię ankiety nie będzie problemu z posiłkami i zakwaterowaniem?
Komentarz
-
tydzień wcześniej ścisły post a powrót zawsze można jakoś zorganizowaćZamieszczone przez Trusek Zobacz postaPytanie jest jedno ile to będzie trwało dni
bo muszę wiedzieć jak wątrobę przygotować::
lub zostać dłużej
Komentarz
Komentarz