Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

no...to prawda, najwyżej skrócimy trasę turystyczną jak będzie padało mocno, a off to off. będzie więcej brodzenia w błocie i tyle Na ośrodku mamy do dyspozycji sporą świetlicę do libacji w razie coś

Komentarz

w ciągu tygodnia prognozy zmienią się jeszcze ze dwa razy

Komentarz

w czwartek na ICM METEO będzie dopiero realna prognoza pogody na weekend. Ale to nic...damy radę.

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
          To w tygodniu zdzwonimy się, może pojedziemy razem.
          To i ja spróbuję się z wami zdzwonić ,może się zestroimy.
          "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Siema, przesyłam propozycje rozkładu w domkach. Ogólnie starałem się trzymać waszych sugestii co do składu osobowego, niestety domków 6 osobowych są tylko 4 ogólnie przejmujemy panowanie nad ośrodkiem bo praktycznie wszystkie miejsca zajmujemy oczywiście roszady w składzie osobowym domków możliwe dawajcie znać na PW jak chcecie coś zmienić. W każdym domku jest czajnik i lodówka jak coś. Pościel czysta teżdomki.jpg
            PS. Chcemy podzielić trasę off na 2 poziomy trudności. Obie grupy w połowie i tak się połączą i wspólnie polatają a potem wrócą na ośrodek. Byłoby zainteresowanie mocnym offem w razie coś?
            Ostatnio edytowany przez orzelekNGI; 3567.

Komentarz

Dla mnie pasuje.

Komentarz

super pomysł :-)

Komentarz

ja po ostatniej pracowej integracji, na ktorej trafilem do niemal malzenskiego lozka z typem, ktory dostal ksywe "szwedzki psychopata" sadze, ze z kim bym nie byl to bede zadowolony. rozumiem, ze z takich "hotelowych" rzeczy warto, zebysmy sobie wzieli reczniki, tak?
                  Pzdr!
                  prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

tak, ręczniki obowiązkowo
                    Jak kogoś nie ma na liście to pisać na PW

Komentarz

Tak... wezmę piłkę i ręcznik.
                      Piłkę wiadomo po co, żeby dowalić wiadomo komu. Orzełek skrzynke browca (dla wygranych) jako prezes zabezpieczasz??
                      Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.

Komentarz

UWAGA zaznaczam zabrania sie wykrzykiwania po pijaku który klub piłkarski jest lepszy bo kończy sie to ławka po ryju tak jak na ostatnim zlocie kolega Kojega dostał i został pozbawiony odzieży wierzchniej hehe

PIC TO TRZEBA UMIC !!!!!!!

Komentarz

Pomyliłeś dyscypliny
                          Gramy w siatkówkę, a tam nie ma napierdalanki.
                          pozdr.

Komentarz

Zbyszku wiem ale lepiej uprzedzić fakty

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                              Zbyszku wiem ale lepiej uprzedzić fakty
                              Każdy klub, nawet siatkarski musi mieć swoich kiboli
                              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                              sigpic

Komentarz

Szkoda, że mnie nie będzie, jestem mistrzynią fair play w grze przeciwko Junakowi
                                Ostatnio edytowany przez RENIA; 2556.

Komentarz

Pracuję...
                                X