Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
spojrzałem na turystyczną, jest git, w zeszłym roku zrobiłem wiele kilometrów w tym rejonie, ale autem...
chyba pozostaje zapisać się na off-a i wziąć gumiaki
Namiot bezproblemowo (15 zł z nocke ośrodek chce w takim przypadku), ale miejsca rezerwowe w domkach są też w razie coś
No to pozwolenie jest.
Teraz oby napęd dotarł na czas... szybki montaż i jazda!
W ostateczności pozostaje dojazd w sobotę z rańca ale jedna integracyjna nocka by mnie ominęła
o 13 to koncze spotkanie i jeszcze musze wrocic do fabryki. mysle ze moge uciec z roboty 14-15. co do trasy, to klasyka odmawiam. moje opracowane (czesto jezdze w okolice Gizycka) trasy:
Ja bym sie troche bal piatku nad zegrzem - w sensie, ze tam moga byc tlumy, ale Ostroleka i Mikolajki brzmia fajnie. Czas tez wprost idealny
Moj nr to 505 dziewiecdziesiat jeden 22 dziewiecdziesiat dziewiec. I pytanie ktoredy bedziesz uciekal z Mordoru ale to juz totalnie wtorna sprawa gdzie konkretnie sie spotkamy
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Orzełek, sorry ale tak jak rozmawialiśmy zapelenie krtani powoli zamienia się w zapelenie płuc więc ja musze odpaść (((((((((((
Jeszcze raz sorry za zamieszanie !
Pozdr
Komentarz