Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Sądząc po zdjęciach na off to przydałby się op-1 oczywiście z maską p-gaz.Do jutra nie załatwię,może chciaż wodery od rybaków za flaszkę wypożyczę.Myślę,że będzie ciekawie

Komentarz

ofca234 Jakbyście jechali trzecią trasą Ostrołeka -Mikołajki to byśmy mogli dobić w 4 motórki od Łysych (jedziemy z Łomży). Oczywiście jakby nie przeszkadzało i byśmy się zgrali mniejwięcej czasowo. Łyse tak ok 17??

Komentarz

T_ F dalej nie wiem o której wyjdę z roboty ani ile zajmie wykopanie się z Warszawy. 17 może być mało realna

Edit: muszę jeszcze wykupić OC bo właśnie się skończyło. Fak
        Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
        Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Ofca, ja będę wyruszał z wawy tak pomiędzy 14.00 a 16.00, można się do Was podłączyć?? ps spod którego mordoru ruszasz?

Komentarz

Wiem, że nie to miejsce ale to PROMOCJA

tylko dla Tych którzy będą na zlocie w Przerwankach.

Osłona (ozdoba) chłodnicy, dostępne tylko 3 sztuki po 40 pln. Zdjęcia z Teresy Orzełka. Do obejrzenia, dotknięcia na zlocie.

os1.jpg
            os2.jpg
            os4.jpg

Oraz jeżeli Łojek pozwoli (zostały mi sie 3 sztuki i zagracają ) też po 40 pln za komplet (tylko na zlocie)

Łojek moge

Stopki do endurzenia.
            st1.jpg
            st2.jpg

Wszystko z nierdzewki ale nie polerowane ani nie matowione każdy zrobi jak będzie chciał.

Komentarz

kOnradp wysłałem PW na stopki

Komentarz

Okey
                Wiec zostały tylko dwa komplety stopek

Komentarz

Siemanero - ja niestety nie zjawię się na Przerwankach - życzę udanej zabawy i fedrowania w głębokim błocie

Komentarz

Rzymowskiego. Telefon na priv. Będę niedostępny pomiędzy 10 a 13 (mam nadzieję że się nie przedłuży)

Komentarz

Zamieszczone przez ofca234 Zobacz posta
                      Rzymowskiego. Telefon na priv. Będę niedostępny pomiędzy 10 a 13 (mam nadzieję że się nie przedłuży)
                      Lemur.lisie jeden czemu kulwa cie nie bedzie. ..bierz cipke(lis) i przybywaj. I nie odpierdalaj zamieszania....orzelek czeka ja chlodze flaszke...i dajesz tu

Komentarz

Shit. Problemy. Na 98 procent nie jadę. Sorry za zamieszanie

Komentarz

bez ofcy tez przyjade (bogdan79 - odezwij sie, moj nr wyzej) za to z domowa nalewka (chociaz nie wiem jaka, bo wylosowalem z szafki po ciemku ;-) )
                          Pzdr!
                          prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Witam, potrzebuje pomocy. Czy moja XTZ 750 będzie śmigać na module zapłonowym 3VD z TDM850?

Komentarz

Będzie
                              Może trochę więcej palić ale będzie jeździć. Nawet będzie miała lepszego kopa na wyższych obrotach.
                              Ja miałem i fajnie się jeździło. Tylko to spalanie. Także zakładaj i na zlot
                              ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

To w takim razie ekipa z Łomzy wyrusza z Łomży 16 z minutami i walimy przez Pisz- Giżycko. Jakby co 602 198 0 czterdzieści

Komentarz

Pracuję...
                                X