Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ja to dopiero mam daleko z Buska - Zdroju!!!! jazdy jakies 500km nie moglo byc blizej???

Komentarz

Zamieszczone przez Rob111 Zobacz posta
      ja to dopiero mam daleko z Buska - Zdroju!!!! jazdy jakies 500km nie moglo byc blizej???
      A Ty nie mogłeś bliżej mieszkać?
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Rob111 - nie jet daleko... - dolecisz do Kielc - brykniemy pod Wyszków w dwie godzinki i polecimy spokojnie szutrami dalej ...

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
          Rob111 - nie jet daleko... - dolecisz do Kielc - brykniemy pod Wyszków w dwie godzinki i polecimy spokojnie szutrami dalej ...
          taaaa masz racje

Komentarz

Ja też mam dwie godzinki do Wa-wy. No może 1.5h
            Poza tym chłopaki ze Śląska mają chyba dalej i nie płaczą
            ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Nie pierwszy i ostatni raz. Kilka kilometrów więcej i płacze, lamenty. Nabijecie w końcu trochę na licznik.

Komentarz

1. Zbigniew KTM 990 S
                2. Sowizdrzał
                3. Giani
                4. Paluch
                5. Znikopis
                6. Wojtek
                7. advradek
                8. siedlar
                9. qpcio
                10.Beniamin
                11.robkri
                12. Gandalf + 1
                13. Tomus
                14. Bigmike (jesli sprzdam dzika to przybede samochodem) )

Komentarz

1. Zbigniew KTM 990 S
                  2. Sowizdrzał
                  3. Giani
                  4. Paluch
                  5. Znikopis
                  6. Wojtek
                  7. advradek
                  8. siedlar
                  9. qpcio
                  10.Beniamin
                  11.robkri
                  12. Gandalf + 1
                  13. Tomus
                  14. Bigmike (jesli sprzdam dzika to przybede samochodem) ) (ale wątpie bym sprzedał bo coś nie pali na jeden cylinder po wymianie uszczelki pod głowicą jak go przegrzałem bo jeżdził bez płynu w chłodnicy)

Komentarz

1. Zbigniew KTM 990 S
                    2. Sowizdrzał
                    3. Giani
                    4. Paluch
                    5. Znikopis
                    6. Wojtek
                    7. advradek
                    8. siedlar
                    9. qpcio
                    10.Beniamin
                    11.robkri
                    12. Gandalf + 1
                    13. Tomus
                    14. Bigmike (jesli sprzdam dzika to przybede samochodem)

Siedlar KUr***biczesss nie kłam.... bo naprawde ktoś to łyknie i później mi będzie dupe suszył..hehe...ODWOŁUJE BREDNIE SIEDLARA..MOTO CYKA JAK TA LALA...SRALI a nie nie pali hehehe... z pewnością bym pojezdził bez płynu...hehehe...Siedlar Twoja wyobraznia jest ogromna!!!A ja niestety musze go sprzedać..

Komentarz

Witka... Karol! Dlaczemu nic nie wspomniałeś o Waszym zlocie w naszych okolicach? Kończ moją ramę, składamy Trampka i, jeżeli można, wpadniemy, na dwa moto, do Przerywanek z Aldoną... Chętnie pośmigamy turystycznie, w Stańczykach nie byłem od '97...

Komentarz

Zamieszczone przez Paweł1980 Zobacz posta
                        Witka... Karol! Dlaczemu nic nie wspomniałeś o Waszym zlocie w naszych okolicach? Kończ moją ramę, składamy Trampka i, jeżeli można, wpadniemy, na dwa moto, do Przerywanek z Aldoną... Chętnie pośmigamy turystycznie, w Stańczykach nie byłem od '97...
                        Pawełku i ja na pewno będę więc może w końcu będzie okazja się spotkać.

Komentarz

Obiecywałeś kilka razy i nic, a ja czekałem, ubłagałem Aldonę żeby mi pożyczyła swojej eFki na przejażdżkę... i tak to się... taplało... http://youtu.be/DhDyGULg47M
                          Ostatnio edytowany przez Paweł1980; 3976.

Komentarz

Zamieszczone przez Paweł1980 Zobacz posta
                            ne wiedziałem że jesteś zarejestrowany na teresie

Komentarz

Szperałem po necie i jakoś tak wyszło.
                              Będę miał ramę do sylwestra? Może, żeby było szybciej, coś pomóc? Piwnicę przygotowałem, ale całego moto tam nie złożę bo nie będzie jak go wytargać na światło dzienne, a odpalenie silnika bez tłumika sprowadzi na mnie wszystkie miejskie służby porządkowe...

Jeżeli wszystko się uda i nie pogonicie mnie/nas, honda i bmw, ze zlotu, załapać się na sobotnią wycieczkę i zostać na niedzielę czy trzeba normalnie od piątku? Wpadnę po ramę to wspólnie coś

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez orzelekNGI Zobacz posta
                              ne wiedziałem że jesteś zarejestrowany na teresie
                              Bo trza było do "powitalni" zalukać...
                              Ostatnio edytowany przez Paweł1980; 3976.

Komentarz

Witam. zaglądnąłem po dłuższym czasie, a tu termin i miejsce ustalone. Więc jako 15-ty na 90 miejsc chyba się załapie. Bigmaik jak nie naprawisz to przyjedż po moją pierwszą tereske.....jak zajeżdzisz to kupisz.

Komentarz

Pracuję...
                                X