ja to dopiero mam daleko z Buska - Zdroju!!!! jazdy jakies 500km nie moglo byc blizej???
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Rob111 Zobacz postaja to dopiero mam daleko z Buska - Zdroju!!!! jazdy jakies 500km nie moglo byc blizej???Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaRob111 - nie jet daleko... - dolecisz do Kielc - brykniemy pod Wyszków w dwie godzinki i polecimy spokojnie szutrami dalej ...
Komentarz
-
1. Zbigniew KTM 990 S
2. Sowizdrzał
3. Giani
4. Paluch
5. Znikopis
6. Wojtek
7. advradek
8. siedlar
9. qpcio
10.Beniamin
11.robkri
12. Gandalf + 1
13. Tomus
14. Bigmike (jesli sprzdam dzika to przybede samochodem) ) (ale wątpie bym sprzedał bo coś nie pali na jeden cylinder po wymianie uszczelki pod głowicą jak go przegrzałem bo jeżdził bez płynu w chłodnicy)
Komentarz
-
1. Zbigniew KTM 990 S
2. Sowizdrzał
3. Giani
4. Paluch
5. Znikopis
6. Wojtek
7. advradek
8. siedlar
9. qpcio
10.Beniamin
11.robkri
12. Gandalf + 1
13. Tomus
14. Bigmike (jesli sprzdam dzika to przybede samochodem)
Siedlar KUr***biczesss nie kłam....bo naprawde ktoś to łyknie i później mi będzie dupe suszył..hehe...ODWOŁUJE BREDNIE SIEDLARA..MOTO CYKA JAK TA LALA...SRALI a nie nie pali hehehe... z pewnością bym pojezdził bez płynu...hehehe...Siedlar Twoja wyobraznia jest ogromna!!!A ja niestety musze go sprzedać..
Komentarz
-
Zamieszczone przez Paweł1980 Zobacz postaWitka... Karol! Dlaczemu nic nie wspomniałeś o Waszym zlocie w naszych okolicach? Kończ moją ramę, składamy Trampka i, jeżeli można, wpadniemy, na dwa moto, do Przerywanek z Aldoną...Chętnie pośmigamy turystycznie, w Stańczykach nie byłem od '97...
Komentarz
-
Obiecywałeś kilka razy i nic, a ja czekałem, ubłagałem Aldonę żeby mi pożyczyła swojej eFki na przejażdżkę... i tak to się... taplało... http://youtu.be/DhDyGULg47MOstatnio edytowany przez Paweł1980; 3976.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Paweł1980 Zobacz postaWitka... Karol! Dlaczemu nic nie wspomniałeś o Waszym zlocie w naszych okolicach? Kończ moją ramę, składamy Trampka i, jeżeli można, wpadniemy, na dwa moto, do Przerywanek z Aldoną...Chętnie pośmigamy turystycznie, w Stańczykach nie byłem od '97...
Komentarz
-
Szperałem po necie i jakoś tak wyszło.
Będę miał ramę do sylwestra? Może, żeby było szybciej, coś pomóc? Piwnicę przygotowałem, ale całego moto tam nie złożę bo nie będzie jak go wytargać na światło dzienne, a odpalenie silnika bez tłumika sprowadzi na mnie wszystkie miejskie służby porządkowe...
Jeżeli wszystko się uda i nie pogonicie mnie/nas, honda i bmw, ze zlotu, załapać się na sobotnią wycieczkę i zostać na niedzielę czy trzeba normalnie od piątku? Wpadnę po ramę to wspólnie coś
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez orzelekNGI Zobacz postane wiedziałem że jesteś zarejestrowany na teresieOstatnio edytowany przez Paweł1980; 3976.
Komentarz
Komentarz