Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
-zaliczka tylko za żarcie zaklepane w formularzu. Każdy zsumuje to co zamówił i tyle kaski mi przeleje. Na ognicho jak narazie wszyscy się piszą (więc super) a na pozostałe posiłki dostaniecie na miejscu stosowne "talony"- jak w szkole na stołówce żeby nie było że zabraknie komuś kotleta.
-wyżywienie i zakwaterowanie muszę potwierdzić ostatecznie ok 10 dni przed zlotem...ale to się tyczy głównie przygotowanie przez ośrodek jedzenia. Jak nie jest ktoś pewny to wystarczy, że da mi znać na priv to powiem żeby przygotowali w rezerwie jakieś pościele.
-cena 15zł wydaje mi się że jest za namiot, ale potwierdzę to jeszcze
A co do czasu trwania to jak się znajdą twardziele to można i w czwartek po pracy już się ustawić na miejscu...nie widzę problemu
Tak zapytam z ciekawosci... wiecie na 100% ze dacie rade ogarnac ten weekend za 3 miesiace ? Czy po prostu zapisujecie sie ot tak, moze przyjade moze nie... Ja jesli dam rade to bede wiedzial nie wczesniej niz 2-3 tyg przed imprezą i dlatego na razie sie nie deklaruje... ale to moze zalezy jak kto ma robote/rodzine połapaną
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Tak zapytam z ciekawosci... wiecie na 100% ze dacie rade ogarnac ten weekend za 3 miesiace ? Czy po prostu zapisujecie sie ot tak, moze przyjade moze nie... Ja jesli dam rade to bede wiedzial nie wczesniej niz 2-3 tyg przed imprezą i dlatego na razie sie nie deklaruje... ale to moze zalezy jak kto ma robote/rodzine połapaną
Spoko, jak pisałem wcześniej, zawsze tak jest i tydzień albo dwa przed imprezą ludzie się wypisują, ale najważniejsze że zna się orientacyjną liczbę chętnych.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
.... Ja jesli dam rade to bede wiedzial nie wczesniej niz 2-3 tyg przed imprezą i dlatego na razie sie nie deklaruje... ale to moze zalezy jak kto ma robote/rodzine połapaną
Trocin, bez pierdół, ble ble ble że praca, że rodzina... tak jak byś już tworzył alibi że nie możesz i w ogóle...
Bierzesz bume i wpadasz, pojeździmy...
To nie takie proste mam ochote przyjechac, ale czy sie uda bede wiedzial najwczesniej w polowie kwietnia, tyle ze GSem to ja tylko traske on tym bardziej ze pewnie z żonką bym był
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Z żoną?? Co ona pomyśli jak tylu wariatów zobaczy naraz
Zaraz po sklepach weźmie cię na spacer.
Zakładaj jakieś kostki i dzida, będziesz miał łatwiej bo buma się cycami podpiera.
pozdr.
Niesmialo zapytam czy ktos z pieknego nadmorza jedzie? Czy dopiero na miejscu bede sie z Wami alkoholizowac znaczy poznawac?
A co, chcesz już po drodze zacząć?
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Komentarz