Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ostatnio z wilkasow 4dni wracałem z łojkiem

Komentarz

Ostatnio jak wracaliśmy z Wilksów to motory potopiliśmy
      ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Ja zamierzam pościć tydzień przed,
        służbowo w Shanghaiu :-)
        Trusku szykuj się na długi powrót :-)
        Urlop już planuje :-)
        Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
        Loud pipes save lives...
        https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Odpowiadam na pytania

-zaliczka tylko za żarcie zaklepane w formularzu. Każdy zsumuje to co zamówił i tyle kaski mi przeleje. Na ognicho jak narazie wszyscy się piszą (więc super) a na pozostałe posiłki dostaniecie na miejscu stosowne "talony"- jak w szkole na stołówce żeby nie było że zabraknie komuś kotleta.

-wyżywienie i zakwaterowanie muszę potwierdzić ostatecznie ok 10 dni przed zlotem...ale to się tyczy głównie przygotowanie przez ośrodek jedzenia. Jak nie jest ktoś pewny to wystarczy, że da mi znać na priv to powiem żeby przygotowali w rezerwie jakieś pościele.

-cena 15zł wydaje mi się że jest za namiot, ale potwierdzę to jeszcze

A co do czasu trwania to jak się znajdą twardziele to można i w czwartek po pracy już się ustawić na miejscu...nie widzę problemu

PS.w shanghaiu nie da się pościć!!!

Komentarz

15 zł-cena od osoby w namiocie jednak

Komentarz

Proponuję wylot już w środę. Ciężko znosimy zimową stagnację więc się nam należy

Komentarz

Radek, właściwie to czemu nie.

Komentarz

1. Zbigniew KTM 990 S
                  2. Sowizdrzał
                  3. Giani
                  4. Paluch
                  5. Znikopis
                  6. Wojtek
                  7. advradek
                  8. siedlar
                  9. qpcio
                  10.Beniamin
                  11.robkri
                  12. Gandalf + 1
                  13. Tomus
                  14. Bigmike (jesli sprzdam dzika to przybede samochodem)
                  15. Pablo1972 + 2
                  16. oNiW_R1 +1
                  17. Kretowspinacz
                  18. Muniek

Komentarz

Tak zapytam z ciekawosci... wiecie na 100% ze dacie rade ogarnac ten weekend za 3 miesiace ? Czy po prostu zapisujecie sie ot tak, moze przyjade moze nie... Ja jesli dam rade to bede wiedzial nie wczesniej niz 2-3 tyg przed imprezą i dlatego na razie sie nie deklaruje... ale to moze zalezy jak kto ma robote/rodzine połapaną
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                      Tak zapytam z ciekawosci... wiecie na 100% ze dacie rade ogarnac ten weekend za 3 miesiace ? Czy po prostu zapisujecie sie ot tak, moze przyjade moze nie... Ja jesli dam rade to bede wiedzial nie wczesniej niz 2-3 tyg przed imprezą i dlatego na razie sie nie deklaruje... ale to moze zalezy jak kto ma robote/rodzine połapaną
                      Spoko, jak pisałem wcześniej, zawsze tak jest i tydzień albo dwa przed imprezą ludzie się wypisują, ale najważniejsze że zna się orientacyjną liczbę chętnych.
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                        .... Ja jesli dam rade to bede wiedzial nie wczesniej niz 2-3 tyg przed imprezą i dlatego na razie sie nie deklaruje... ale to moze zalezy jak kto ma robote/rodzine połapaną
                        Trocin, bez pierdół, ble ble ble że praca, że rodzina... tak jak byś już tworzył alibi że nie możesz i w ogóle...
                        Bierzesz bume i wpadasz, pojeździmy...

pozdr.

Komentarz

To nie takie proste mam ochote przyjechac, ale czy sie uda bede wiedzial najwczesniej w polowie kwietnia, tyle ze GSem to ja tylko traske on tym bardziej ze pewnie z żonką bym był
                          Enduro nie klęka
                          R 1100 GS '99 - limonka
                          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Z żoną?? Co ona pomyśli jak tylu wariatów zobaczy naraz
                            Zaraz po sklepach weźmie cię na spacer.
                            Zakładaj jakieś kostki i dzida, będziesz miał łatwiej bo buma się cycami podpiera.
                            pozdr.

Komentarz

Niesmialo zapytam czy ktos z pieknego nadmorza jedzie? Czy dopiero na miejscu bede sie z Wami alkoholizowac znaczy poznawac?

Komentarz

Zamieszczone przez Dimi Zobacz posta
                                Niesmialo zapytam czy ktos z pieknego nadmorza jedzie? Czy dopiero na miejscu bede sie z Wami alkoholizowac znaczy poznawac?
                                A co, chcesz już po drodze zacząć?
                                "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Pracuję...
                                X