Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Alternatywna Słowacja czyli forumowe spotkanie niezależne od marki pojazdu
Nawet bimber już załatwiłem i cytrynówkę ze stanisławki
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Niestety... nie po drodze..... lecimy w piątek po pracy w kierunku południa... będziemy intensywnie szukać rakiji lepszej od Twojej gruszki... a wiem że to łatwe nie będzie...
Coś czuję, że nikt w sobotę nie wyjedzie
Giani, masz tam jakąś trasę wyrysowaną?
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Faktycznie na liście osób po nazwiskach widać że to są sami mięsożercy i ziemniaki z parnika mogą Giani nie wystarczyć więc weź co się da do opiekania mięsa
Myślę, że nie powinno być problemu z rozbudowaniem tej trasy o pola i jakieś lasy.
Błota na pewno nie uświadczy bo by musiało najpierw lać przez tydzień. A warta ma taki niski stan, że rozlewisk ni ma.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Szkoda tej Słowacji , ale wolę się spotkać i przydymić z przyjaciółmi
Kasę już przelałem.
Będę wcześniej w piątek bo wziąłem sobie wolne.
Jarek11
1 Junak, domek
2 Beniamin, domek
3 Rotoolf, domek
4 Autsi, domek
5 Johny B, domek
6 Lemur, domek
7 Giani bo z nim gadałem, domek
8 Adam B, domek
9 Mario XT 600 domek
10 Daro domek
11 robkri domek
12 waldi domek (Szwagier robkri)
13 Rudolf domek (Szwagier robkri)
14 RENIA domek
15 Motorynka potwierdzona
16 Jarek11
Szkoda tej Słowacji , ale wolę się spotkać i przydymić z przyjaciółmi
No to pozamiatane, byleby bojlera nie było w domku
Komentarz