Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Alternatywna Słowacja czyli forumowe spotkanie niezależne od marki pojazdu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

1 Junak + Edyta, domek
    2 Beniamin, domek
    3 Rotoolf, domek
    4 Autsi, domek
    5 Johny B, domek
    6 Lemur, domek
    7 Giani bo z nim gadałem, domek
    8 Adam B, domek
    9 Mario XT 600 domek
    10 Daro domek
    11 robkri domek
    12 waldi domek (Szwagier robkri)
    13 Rudolf domek (Szwagier robkri)
    14 RENIA domek
    15 Motorynka potwierdzona
    16 Jarek11
    17 Zbigniew, domek full wypas

Tylko proszę Was bardzo żeby nie było monotematycznie o Romanie

pozdr.

Komentarz

Ej noooo, to z kim ja będę offowac?
      Bo tancowac to nie pytam

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
        Te, adv szykuj się na spanie pod namiotem, w końcu będziesz miał spanie na dziko
        Adam ma wolne miejsca, zgadajcie się pojedziecie jednym autem, weźcie ze sobą Janasa, bedą tańsze koszty
        Tylko Janasowi nie dawać wódki w samochodzie!!!
        Renia Ty wiesz co

Motorynka ja bym chętnie pooffował z Tobą jak by co

pozdr

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez lemur Zobacz posta

pogoda nadal jest na weekend łącznie z piątkiem ok 21 stopni Farenhajta więc jest ok

zaklepałem 16 osób w noclegowni u Brata Alberta
        Nooo to SUPER
        Upał zarąbisty, i posiłek za darmo...
        HURRA!

Komentarz

Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz posta
          Adam ma wolne miejsca, zgadajcie się pojedziecie jednym autem, weźcie ze sobą Janasa, bedą tańsze koszty

Chyba nie myślisz że każdy jest taka złotówa jak TY
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Panowie i Panie wstępnie nie ma już miejsc i domków na ośrodku bo dzwoniłem przed chwilą, zarezerwowaliśmy wszystko co się dało,mamy 16 miejsc zarezerwowanych w domkach, niektóre łóżka są dwu osobowe - coś jak małżeńskie albo wersalki nie dzielone więc pozostaje nam pogodzić się z losem i podzielić się jakoś łóżkami jeśli ktoś będzie ponad to co mamy, na stan 16 osób, każdy ma swoje posłanie i śpi sam. Jeśli będzie większa liczba osób to proponuje żeby ktoś spał na jednej połówce a ktoś na drugiej a motocykl w środku żeby nie było przytulania chyba że na podłodze, pytałem o materace albo jakieś rozkładane łóżka ale nie ma, natomiast pościel myslę że nam dadzą osobną Chyba jakoś się pomieścimy na tych podwójnych na w razie nadmiaru zakładam opcję że w stanie sporego upojenia ktoś po prostu stwierdzi że ma za daleko do pokoju i wtedy - wyro wolne można brać

- - - Zaktualizowano - - -

można by jeszcze podpytać czy w nie dużej odległości od naszych domków jest jeszcze jakiś kemping to bysmy tam poszachowali miejsca ale jak na razie nie odbiera recepcja więc nic nie wiem
            Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.

Komentarz

Czyli mam rozumieć że śpiworów nie brać ze sobą.
              My starujemy w piątek około 8:00, powinniśmy dolecieć około 13:00.

Komentarz

Lepiej brać śpiwory i karimaty, żeby później kwachu nie było Ja się rozbijam z namiotem (o ile pojadę), najwyżej nie dojdę i skończę w pierwszym lepszym domku na podłodze

Komentarz

ja wolę wziąć śpiwór na to podwójne łóżko

Komentarz

ja ew moge kogos przyjąć - tylko jackowi nie mówcie

Zbysiu bardzo mnie to cieszy - tylko ja jak motorynka pyrkole i czasem trzeba na mnie poczekać, albo zbierać z gleby

Komentarz

...ale będzie jadła - Giani obiecał swój słynny kociołek Gianiego tzw Sławetny Garczek z Remiszewskiej Doliny

Komentarz

Się zapowiada fajne spotkanie.
                        Jeżeli wszystko będzie ok to planujemy z Szymonem pojawić się u Was w sobotę wieczorem.
                        Pozdrowienia

Komentarz

Dopisuje sie do listy kto leci fura kole 18 z warszawy i mnie przygarnie.

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                            Dopisuje sie do listy kto leci fura kole 18 z warszawy i mnie przygarnie.
                            Dzwoniłeś do Adama?
                            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                            sigpic

Komentarz

No to się zbiera ekipa
                              ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
                                ja ew moge kogos przyjąć - tylko jackowi nie mówcie

Zbysiu bardzo mnie to cieszy - tylko ja jak motorynka pyrkole i czasem trzeba na mnie poczekać, albo zbierać z gleby

Eeee, a kto to jest Jacek?

No cóż mnie to nie przeszkadza że "pyrkolisz" no i poczekać zawsze mogę...

pozdr.

Komentarz

Pracuję...
                                X