Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ja też mogę być w domku z pizzą za ścianą
może właściciel mnie nie pamięta za bardzo
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Celowo nie pisałem zakwaterowania przy osobach które dopisałem -bo najpierw goście - miejscowi sobie poradzą
Mariusz i Szymon poprowadzą traskę turystyczną - tym razem będzie to południowa strona Kielc - jest tam sporo ciekawostek
Jeżeli będzie ktoś chciał - może iść na pizzę - ale u mnie ten lokal jest już spalony. Dogadam sprawę z innymi lokalami i pomyślę o cateringu lub o busie który nas podrzuci do fajnej knajpki.
Wielce prawdopodobnym jest też zapewnienie dobrej wyżerki na miejscu ( w końcu tego dzika trzeba będzie opędzlować ) Dla Sowizdrzała zostawimy trochę chybu z cebulką
Postaram się też o jakieś fajne zadaszenie w razie deszczu.
W zależności od pogody - jako zajęcia dodatkowe - siatkówka,konkurs strzelecki,rzut siekierą... i coś jeszcze
Dla Sowizdrzała zostawimy trochę chybu z cebulką
Co to jest chyb?
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
7. BIGMIKE+1 (CZYLI ODE MNIE 2 OSOBY) OCZYWISCIE DOMEK
8.Lemur od Pi do Ne 1os do chatky , sukromie
9. Junak
10. Tomur od piątku do soboty, spanie pod dachem ale mogę zabrać materacyk i śpiwór, trasa turystyczna
jak w świętokrzyskie to i ja dołączę.. mogę was zabrać w stronę pińczowa w dolinę nidy - znam tam kilka pięknych tras po górach i rzekach będzie fajnie!
7. BIGMIKE+1 (CZYLI ODE MNIE 2 OSOBY) OCZYWISCIE DOMEK
8.Lemur od Pi do Ne 1os do chatky , sukromie
9. Junak
10. Tomur od piątku do soboty, spanie pod dachem ale mogę zabrać materacyk i śpiwór, trasa turystyczna
jak w świętokrzyskie to i ja dołączę.. mogę was zabrać w stronę pińczowa w dolinę nidy - znam tam kilka pięknych tras po górach i rzekach będzie fajnie!
Ja bym się pisał, bo ten lekki off jak w zeszłym roku to nie dla mnie, nadal nie umiem pływać!!
Spokojnie.... będzie Mariusz,Szymon,Tomur i Bogdan więc trasa może być bardzo zróżnicowana - sami wiecie że Tomek zna doskonale wszystkie zakamarki świętokrzyskie i nie pcha się w miejsca "o gorszej nawierzchni"
Mariusz z Szymonem znają doskonale południową (błotno,piaszczystą) stronę Kielc a jak jeszcze Bogdan pomoże z Ponidziem -to mamy pełny przegląd sytuacji i wybór tras dowolny
Komentarz