Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

"Świętokrzyskie dziczenie 2015" 23-24-25. 10

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
    Boisko wykoszone - Junak masz tą KTM-owską piłkę? - żeby nie było -"przegraliśmy bo piłka nie taka..."
    kurde nie pamiętam kogo to była piłka
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Ta piłka to chyba moja była. Pomarańczowo-czarna. Jak znajdę to wezmę ze sobą.

Komentarz

Gramy moją,... dołożyć cieniasom...
        pozdr.

Komentarz

Co do pogody .... nie będzie się kurzyło!

Co do godziny wyjazdu w sobotę - 9-ta!

Komentarz

Zapytałem wujka G o pogodę i przez chwilę myślałem, że mój sen się ziścił

Komentarz

To będzie temperatura "odczuwalna" ....w stopniach Celsiusza.... na trasie...

Komentarz

... Ja niestety nie dam rady przybyć więc rezygnuje z noclegów, zwalniam miejsce w domku, jeśli uda mi się wyrobić i przybyć to najwyżej przekimam na podłodze

Komentarz

sprzedałem passata znajdzie sie gdzie dla mnie kawałek podłogi ... sobota o której planujecie wrócić z dziczenia ?

Komentarz

Tak blisko mam ale przyjadę samochodem. Nie mogę się wyleczyć z przeziębienia.
                    Nie tak to miało być. Może jakąś pieszą trasę dla tych bez moto zrobię
                    Pewnie i tak trasę off szybciej i łatwiej bym przeszedł niż przejechał.

Komentarz

Tomek - będzie więcej "spieszonych" - możesz zorganizować wycieczkę na Łysicę - BigMike będzie zachwycony! Junak też lubi piesze wycieczki...

Grzesiek - nie ma problemu - jak widzisz Lemur spękał - jest gdzie spać! Nie wiem o której wrócimy ... będę dążył do trafienia w godziny 14-15... wszak jeszcze mecz trzeba rozegrać!

Komentarz

hola hola.... nie bede zachwycony...bo nie mam zamiaru spacerować... jednak okazało sie ze bede zmotoryzowany...wiec ja mam zamiar pojezdzić w sobote!!!

Komentarz

Witam.
                          Widzę, że szykuje się niezła zabawa. Wybieram się do was z ArturemŚ :-)
                          Są jeszcze jakieś wolne miejsca do spania? Znaczy, będziemy w ogóle spać ;-) ???
                          Pozdrawiam.

Komentarz

no jak żeby inaczej ,wezmę zestaw przyziemny ,jestem w trakcie negocjacji dwóch nocek jest światełko w tunelu ,sobota dołączam do półku słabo wypoczętych nie zmotoryzowanych trasa turystczna

Komentarz

Czołem załogo,

niestety los nie był zbyt przychylny dla mnie w tym tygodniu co uniemożliwi mi przyjazd- zwalniam zarezerwowane dla mnie miejsce w domku.
                              Widze, że nie brakuje chętnych dlatego proszę o uczciwe rozdysponowanie mojego miejsca. Liczę na obszerną foto/video relacje!

Komentarz

Zamieszczone przez skywalker Zobacz posta
                                Liczę na obszerną foto/video relacje!
                                Jakaś fotka będzie...... generalnie to- "co zdarzyło się w Wilkowie zostaje w Wilkowie..."
                                Spać będzie gdzie.... tylko czy zdążymy?...

Na miejscu (Wilkowa chata ) powinienem być już ok 15 jeżeli ktoś chce przyjechać wcześniej to nie ma problemu.

Komentarz

Pracuję...
                                X