Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
1.AdamB+Renia (domek pt so)
2.Johny_b+ Mariola + 1(domek pt so)
3.Pablo1972+1(domek pt so)
4.Giani (Domek pt so)
5.znikopis (domek pt so)
6. Sowizdrzał + 1 - domek proszę trasa OFF, jak czujnik czujnika zadziała (pt so)
7. BIGMIKE+1 (CZYLI ODE MNIE 2 OSOBY) (OCZYWISCIE DOMEK pt so)
8.Lemur od Pi do Ne 1os do chatky , sukromie (pt so)
9. Junak(pt so)
10. Tomur od piątku do soboty, spanie pod dachem ale mogę zabrać materacyk i śpiwór, trasa turystyczna (pt so)
11. Erni + Karola (domek pt so)
12. Janek + Agnieszka (so ?)
Przemo, dopisałeś niejakiego Łukasza ,,skywalker'', który ponoc pisał do Cię na priv?
Pytam, bo to nie jest mój ,,+1'' a pewnie będzie chciał gdzieś spać
Przemo, dopisałeś niejakiego Łukasza ,,skywalker'', który ponoc pisał do Cię na priv?
Pytam, bo to nie jest mój ,,+1'' a pewnie będzie chciał gdzieś spać
Pisał,pisał - myślałem że to właśnie +1
1.AdamB+Renia (domek pt so)
2.Johny_b+ Mariola + 1(domek pt so)
3.Pablo1972+1(domek pt so)
4.Giani (Domek pt so)
5.znikopis (domek pt so)
6. Sowizdrzał + 1 - domek proszę trasa OFF, jak czujnik czujnika zadziała (pt so)
7. BIGMIKE+1 (CZYLI ODE MNIE 2 OSOBY) (OCZYWISCIE DOMEK pt so)
8.Lemur od Pi do Ne 1os do chatky , sukromie (pt so)
9. Junak(pt so)
10. Tomur od piątku do soboty, spanie pod dachem ale mogę zabrać materacyk i śpiwór, trasa turystyczna (pt so)
11. Erni + Karola (domek pt so)
12. Janek + Agnieszka (so ?)
13. Łukasz (pt so)
Liczba 18 została przekroczona - domki zapełnione - jeżeli coś,ktoś.... to piszcie...postaram się jutro wszystko poukładać
kurde. tyle zrobilem zeby sie pojawic chociaz na jeden dzien i dzisiaj jadac do roboty, pozyczonym tdm zaliczylem ultra slizga. mi sie nic nie stalo, ale tdm nosi slady targania po aslfacie. zadnych gmoli i crashpadow nie ma.
nie wiem ile to bedzie mnie kosztowac - bo wiadomo, ze zaplacic trzeba. i szanse na przyjazd spadaja drastycznie.
Nie dramatyzuj! Na wszystko jest sposób!
1. Łapiesz kontakt z Junakiem - jedzie samochodem powinien mieć wolne miejsca
2.zabierasz karimatę i śpiwór
3. przekimasz się w domku na podłodze
4.do jedzenia coś się znajdzie
5.do picia z pewnością też...
i tym sposobem nie potrzebujesz kasy...
Wczoraj objechaliśmy większą część traski "tourist" .... będzie przyjemnie
Zgadałem się z BigMike - wygląda na to że piątkowy wieczorek mamy dobrze opanowany -kiełbaska sycylijska,kociołek x2,ziemniaczki dla chętnych i jeszcze coś tam Sobotnia obiadokolacja też na miejscu...
Boisko wykoszone - Junak masz tą KTM-owską piłkę? - żeby nie było -"przegraliśmy bo piłka nie taka..."
Komentarz