Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

A my się jeszcze zastanawiamy czy jechać, czy ukulać grosiwo na coś większego/ zwiedzanie
      sigpic
      "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Komentarz

ja jak nic nie wypadnie to będę i na pewno namiot wiec ten znak zapytania można usunąć

Komentarz

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 78. Powód: poprawka

Komentarz

Szymek, a mnie i Agnieszkę pominąłeś

Komentarz

No i Infi proszę podpiąć do mnie, a nie osobno
                  sigpic
                  "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Kasa wplacona wczoraj (za mnie i za Sławka 50zl+50zl) i oby do czerwca.

Komentarz

Wczoraj podjechałem do Ośrodka w Morsku. Powiem, że całkiem fajne ma położenie, w okolicy sporo dróżek szutrowych, do Pustyni błędowskiej 27km. Oznakowanie dojazdu do ośrodka - ok, ale jak to w Polsce - najczęściej nie NA skrzyżowaniu, tylko kawałek ZA skrzyżowaniem, ale w sumie spoko. Sam ośrodek w lesie, w takiej dolince. Patrząc wcześniej na necie sprawiał wrażenie większego, a tu tak naprawdę wszystko jest "w kupie". Na szczęście udało mi się zarezerwować pokój dla siebie i rodzinki, bo w tym samym czasie w Hotelu będzie jakaś zorganizowana impreza integracyjna.
                      Dla chętnych na wypad po okolicy mogę spróbować poszukać coś w przewodniku po Jurze, parę propozycji (np. zamki i grodziska; zabytki techniki; militaria; dirt zone 4x4; natura; sanktuaria i kościoły) mogę zeskanować krótkie opisy i podać namiary GPS. Tylko co i komu przesłać?
                      ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

Zamki, militatia, natura, zabytki techniki poproszę
                        sigpic

Komentarz

Nie chce was martwić, ale miałem proroczy sen Śnił mi się dzisiaj zlot i.... padało Wogóle pogoda do d
                          sigpic

Komentarz

Bartek ty juz lepiej nie miej głupich snów! A jak masz to nie opowiadaj i zapomnij o nich.

Komentarz

człowiek planuje a los pierdoli sprawe, nie bedzie mnie w polsce podczas trwania zlotu, prosze mnie wykreśli z listy, jesli coś zmieni w moim życiu to wpadne na jeden dzień ,

pozdrawiam
                              sigpic

Komentarz

kasa przeslana mam nadzieje ze już dotarła pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X