Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
blyshkrik
-
No to zajęcie da pani Bananowa kobitkom?chyba że faktycznie zajmą sie tym wędkarstwem
co do chrapania to narzekania raczej nie będzie chyba że sie wszyscy w jednym namiocie jako pomieścimy
a do Niemców nic nie mam a po odpowiedniej dawce alkoholu to sie dogadać idzie z każdym z niemieckim u mnie krucho a Czesi tuż za miedzą
Komentarz
-
Oli, to jak bedziesz znał trasę przelotu, to daj znać. Mozę się podepnę np w Toruniu czy gdzie tam będziesz śmigać.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
King Of Snake
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaOli, to jak bedziesz znał trasę przelotu, to daj znać. Mozę się podepnę np w Toruniu czy gdzie tam będziesz śmigać.
http://mapy.google.pl/maps?f=d&sourc...,10.799561&z=7
Zamieszczone przez King Of Snake Zobacz postaa ja jak zwykle mam najdalej... pytanie do chłopaków z północy: jedziecie w piątek, czy zwalamy się na chatę Leszkowi w czwartek??
trzeba pomyśleć
Komentarz
-
Ja raczej startować będę w piątek, pracuje do 15, Tenere bedę miał juz ze sobą spakowaną, także we Włocławku byłbym 15:20 jakoś. Dogadamy wszystko bliżej terminu.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
blyshkrik
-
Dla mnie spoko - razem zawsze raźniej - tylko nie wiem czy nadąrze- xtz 660
„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Komentarz
-
blyshkrik
-
blyshkrik
-
Siwy
Komentarz