Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

No to zajęcie da pani Bananowa kobitkom?chyba że faktycznie zajmą sie tym wędkarstwemco do chrapania to narzekania raczej nie będzie chyba że sie wszyscy w jednym namiocie jako pomieścimya do Niemców nic nie mam a po odpowiedniej dawce alkoholu to sie dogadać idzie z każdym z niemieckim u mnie krucho a Czesi tuż za miedzą

Komentarz

jak jeszcze zapisy trwają to prosze o mijsce na namiocik i dwa motorki do tej dziczyzny też sie dorzucamy.tylko dajcie znac do kiedy trza to urególowac.

Komentarz

decyzja zapadła. będę z Wami 19-20.06.2010r. prosze mnie tam doklepać z namiotem

Komentarz

Oli, to jak bedziesz znał trasę przelotu, to daj znać. Mozę się podepnę np w Toruniu czy gdzie tam będziesz śmigać.
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
                Oli, to jak bedziesz znał trasę przelotu, to daj znać. Mozę się podepnę np w Toruniu czy gdzie tam będziesz śmigać.
                mniej więcej coś takiego. ale mogę sie dostosować. start planuję w piątek koło godz. 10tej. nie mam nic przeciwko czwartkowi.
                http://mapy.google.pl/maps?f=d&sourc...,10.799561&z=7

Zamieszczone przez King Of Snake Zobacz posta
                a ja jak zwykle mam najdalej... pytanie do chłopaków z północy: jedziecie w piątek, czy zwalamy się na chatę Leszkowi w czwartek??
                jasne, później w piątek z promilami zasówać?? nie ma mowy
                trzeba pomyśleć

Komentarz

Ja raczej startować będę w piątek, pracuje do 15, Tenere bedę miał juz ze sobą spakowaną, także we Włocławku byłbym 15:20 jakoś. Dogadamy wszystko bliżej terminu.
                  sigpic
                  "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

spoko. może jeszcze ktoś z północy dołączy
                    Ostatnio edytowany przez advradek; 76.

Komentarz

Komentarz

Dla mnie spoko - razem zawsze raźniej - tylko nie wiem czy nadąrze - xtz 660
                        „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Do grupy północ ja tez się podłączę z miła chęcią....to chyba ja mam najdalej

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X