Będę śledził temat , zobaczę co życie pokaże i postaram się również wybrać.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
blyshkrik
-
blyshkrik
-
Spoko, ja też myśle o wolnymAle to nie ma jeszcze co gdybać. za wcześnie troche.
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postaPowiem tobie szczerze, że nie. bo:
1 to nie Słowianie
2 to że nie berdzo ich darze sympatią,
ja z dogadaniem nie mialbym problemowa cyrtyfikatu nie mam
kurwa ja to dalej musze w czwartek wyjechac, zeby dojechac na zlot
ps. austryjacy, niemcy, szwajcarzy, i jeszcze niderlandczycy spotykaja sie wiosna w niemieckiej miejscowosci 'Worms', "tenere treffen"sigpic
Komentarz
-
jak jeszcze można pisze się na namiocik z domu mam 90km prawie jak u siebieOstatnio edytowany przez Tiffany660; 57.
Komentarz
-
blyshkrik
-
Zamieszczone przez Mada_11 Zobacz postaDo grupy północ ja tez się podłączę z miła chęcią....to chyba ja mam najdaleji spotkamy się u mnie w prabutach.
buzi, buzi kawusia i dzida do włocławka aby dołączyć się do reszty ...............................................
maciejXtrem poczeka na w okolicy grudziądzamam nadzieję że nie poniesie mnie jak na ostatniej Intruzowni
Ostatnio edytowany przez advradek; 76.
Komentarz
-
blyshkrik
-
Ja też się dopisuję, może nie doczytałem albo nie pamiętam ale jak się dorzucać do prosiaka?
Biorę namiocik, muszę się deklarować czy będę z kobitą? bo jak się da namówić to zabiorę chętnie nich kobieta zobaczy jakie to są klimaty - może znajdzie w tym sens a tak to tylko "ty się zabijesz"....
Mam 70 km zbrodnia nie przyjechać.Ostatnio edytowany przez Czarny; 123.
Komentarz
-
blyshkrik
Komentarz