Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Namiot dobra rzecz na taki wyjazd. Ale w przypadku domku gorzej z integracją z resztą No i Lukass trenuj przed Murmańskiem, a nie w domkach będziesz spał Odcinek off będzie na ile km przewidziany?
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
To ile godzin? Mamy zamiar zwiedzić coś w okolicy jeżeli wystarczy czasu + może off jeżeli będzie mi się chciało. Nie wiem czy czasowo się zmieścimy
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
A czy można by umieścić w programie zlotu jakiś wątek 'pożyteczny' czyli na przykład kurs udzielania pierwszej pomocy?
Tudzież pokaz zmiany przebitej opony? etc.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Jeżeli ma ktoś za sobą kurs to byłoby pożyteczne. Ze zmianą kapcia też. Podejrzewam, że w razie W połowa by sobie z tym nie mogła poradzić.
sigpic
Widziałem takie coś na jakimś filmiku ze zlotu we Włoszech i stąd mi przyszło do głowy, jeszcze mieli naukę jazdy w terenie.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Z jazdą off, to by musiał być też ktoś w temacie, a nie Ferdek Rider z Kowalewa..
sigpic
Bartas - ten temat rozkminimy na mscu - myślę,że nie będzie problemu z czasem na zwiedzanie;
pokaz ratownictwa - mam kolegę ratownika praktykującego cross - zapytam,co się da zrobić,może będzie chciał zrobić sobie dzień w terenie;
pokaz naprawy opony/dętki - świetny pomysł! może ktoś z kolegów forumowiczów miałby ochotę się zaangażować??
Zniesmaczony poczynaniami organizatora zlotu na forum proszę o wypisanie mnie z listy uczestników.
Jeśli pan B. zamierza zorganizować zlot w ten samej atmosferze i duchu jaki prezentuje na forum to to nie są moje klimaty i nie chcę mieć z tym nic wspólnego.
Ale o co lotto?
Prezentacji zmiany opon nie będę robić, nie trawie wystąpień publicznych ze mną w centrum.
sigpic
Komentarz